• GRATIS VERZENDEN
  VANAF € 60 INCL BTW

 • DESKUNDIG
  ADVIES

 • GROOT
  ASSORTIMENT

 • SNELLE
  LEVERTIJD

Winkelmand

€ 26,75 Prijs (incl. btw)

03910


Beschikbaar

De originele Strassburg Sock geeft aanvullende therapie bij hielpijn zoals hierlspoor en Achillespeespijn. De witte Strassburg Sock Nachtspalk geeft langdurig lage rekspanning. Draagperiode van de Strassburg Sock is ongeveer 2 maanden. Goedkoop en uiterst effectief bij aanhoudende klachten. De Strassburg Sock is er in het wit maar ook in het zwart en bestaat uit een onderbeensok met D-ring en strekband. Combinatie met inleghakken wordt geadviseerd voor een optimaal resultaat.

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Algemene informatie over de Strassburg Sock:


De Strassburg Sock is een simpele en comfortabele nachtspalk of rustspalk, die werkt volgens het principe van langdurig lage rekspanning op het het peesvlies van de voetzoolspier en op de Achillespees.Fasciitis plantaris (hielpijn) wordt veroorzaakt door een ontsteking in de peesplaat die de voetzool overspant en beschermt. Bij hielspoor is er een verkalking op de aanhechting van de peesplaat aan de hak. De pijn die aanwezig is, wordt veroorzaakt door een steriele ontstekingsreactie in het peesmateriaal. Het gebruik van de Strassburg Sock wordt geadviseerd voor een rek van tenminste 6 uur achtereen. Dit proces heeft 2 maanden de tijd nodig.

Kenmerken van de Strassburg Sock:


Kleur: wit. Materiaal: 80% nylon en 20% lycra. Meer informatie over de Strassburg Sock » Relatieve contra-indicaties voor het gebruik van de Strassburg Sock zijn: - circulatieproblemen in het betreffende been (spataderen, trombose, embolie) - oedeem (lymfe of aderlijk) - open wonden, diabetes mellitus - zwangerschap - hamertenen - actieve huiduitslag - dermatitis - recent letsel - chirurgische ingrepen aan de voet. Raadpleeg bij twijfel uw huisarts of therapeut. Naast de therapeutische werking van de Strassburg Sock, kan overdag een combinatie met een inleghak (met softspot voor de hielpijn en zonder softspot voor de Achillesklacht), symptomatisch, gunstig werken.

Instructievideo voor het aantrekken van de Strassburg Sock:Hielspoor behandeling met de Strassburg Sock:


 

Hoe draag je de Strassburg sock:

 
Unieke productcode (UPC)03910
ProducttypeBrace - Bandage
Categorieën StrassburgSock, Achillespees brace, Achillespees ontsteking, Achillespees overbelasting, Enkel peesontsteking, Enkel preventie, Enkel revalidatie, Onderbeen achillespees problematiek, Onderbeen overbelasting, Onderbeen revalidatie, Voet haglundse exostose, Hielspoorklachten, Hielpijn, Voet fasciitis plantaris
Prijs (excl. btw)€ 24,54
Prijs (incl. btw)€ 26,75
BTW laag (9%)€ 2,21
Beschikbaarheid Beschikbaar

Aanbevolen producten

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399