• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

logo-zamst.jpg

Zamst is het merk voor de sporter. Zamst heeft een absolute focus op het effectief beschermen van de sporter met behoud van maximale bewegingsvrijheid. Als geen andere fabrikant slaagt Zamst er in braces te creëren die garant staan voor optimale performance.

De braces van Zamst

Zamst voor de sporter

Zamst is het merk voor de sporter. Zamst heeft een absolute focus op het effectief beschermen van de sporter met behoud van maximale bewegingsvrijheid. Als geen andere fabrikant slaagt Zamst er in braces te creëren die garant staan voor optimale performance. Bij de ontwikkeling van ieder product staan de eisen van de sport en sporter voorop; effectieve bescherming, maximale bewegingsvrijheid en draagcomfort, licht van gewicht en optimale anatomische pasvorm.

Het merk Zamst

Zamst is een merk van de NIPPON SIGMAX groep uit Japan. Opgericht in 1973 is NIPPON SIGMAX marktleider in de Japanse orthopedische markt en heeft een uitgebreide medische expertise en een hoogwaardige research & development capaciteit.
Het Zamst merk is in 1993 gedeponeerd specifiek om braces voor de sportmarkt te ontwikkelen. Zamst maakt daarbij gebruik
van de medische expertise, research & development capaciteiten en fabricage technieken van de Nippon Sigmax groep.

Deze Filmista braces van Zamst heeft Premed in haar assortiment

Zamst Filmista Polsbrace
06181

Een innovatief alternatief voor traditioneel tapen door een integratie van ultra dunne film en sterk stabiliserend materiaal, speciaal gemaakt voor de pols.

€ 34,95

Zamst Filmista Enkelbrace
06180

De FLIMISTA enkelbrace is door Zamst ontwikkeld en is een ultra dunne brace. Deze enkelbrace van Zamst is perfect te gebruiken als een preventieve brace. Doordat de Filmista gebruik maakt van nieuwe technieken en materialen is er een superlichte en ultra-dunne brace gemaakt met optimaal draagcomfort. 

€ 45,00

Deze braces van Zamst zijn te bestellen bij Premed

Zamst Kniebrace ZK 7
06182

De Zamst ZK 7 kniebrace heeft een semi-open design en geeft een perfecte pasvorm en voorkomt afzakken van de brace. De brace heeft aan de bovenkant een gesloten structuur en is onderaan te sluiten met klittenband.

€ 79,95

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399