• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

WesselingBV logo.jpg

Kenmerken Wesseling

Wesseling maakt behandeltafel sinds 1958 en is een begrip met de mooie, flexibele producten met een uitstekende service.

Wesseling is gespecialiseerd in:

Behandeltafel

Wesseling maakt behandeltafel zoals:

 • Mondeal
 • Practical
 • Praxis
 • Bobath
 • Rock

Wesseling

Maakt niet alleen behandeltafels en behandelstoelen en massagebanken en natuurlijk alle opties die je nodig kan hebben bij de behandeltafels.

Nu Wesseling behandeltafel kopen bij Premed

Behandeltafel Mondial 5-delig + wielen Hoogte verstelbaar
05367

Een Mondial 5-delig behandeltafel kent vele klepinstellingen. Met gasveren aan beide zijden van de Mondial 5-delige behandeltafel worden de instelkleppen bediend. Ook de losse armsteunen van de Mondial 5-delige behandeltafel zijn traploos en individueel verstelbaar. De Mondial 5-delige behandeltafel heeft veel instelmogelijkheden voor uitgangshoudingen.

€ 2.824,48

Behandeltafel Mondial 6-delig + wielen Hoogte verstelbaar
05368

De behandel- en onderzoektafel Mondial 6-delig heeft veel klepinstellingen en armsteunen. Met gasveren aan beide zijden van de Mondial 6-delige behandeltafel worden de kleppen ingesteld. Ook armsteunen van de Mondial-6-delige behandeltafel zijn individueel en traploos te verstellen. De Mondial 6-delige behandeltafel heeft veel mogelijkheden voor het instellen van specifieke uitgangsposities.

€ 3.072,77

Behandeltafel Rock 3-delig + wielen Hoogte verstelbaar
05340

Zeer stabiele en sterke onderzoek- /behandeltafel. De Rock 3 Delig/Plibank + wielen heeft twee motoren voor hoogteverstelling en voor de Pli-stand. Terwijl de patiënt in buikig kan blijven liggen, kan de elektrische Pli-motor de lendenholling (lordose) afvlakken. Onder de hoofdklep bevindt zich veel vrije ruimte. De klepdelen zijn stabiel en de onderlaag veert niet mee, waardoor de Rock 3 een zeer geschikte behandeltafel is voor de uitoefening van manuele therapie.

€ 2.700,89

Behandeltafel Bobath E + wielen Hoogte verstelbaar
05338

Een elektrisch in hoogte verstelbare Bobath behandeltafel, wordt gebruikt voor de behandeling van patiënten volgens het Bobath-concept. Dit Bobath-concept wordt toegepast als NDT (Neuro-Developmental Treatment) therapie. De oorzaak van spasmen en het uitblijven van de ontwikkeling van bewegingsreflexen bij kinderen ontstaat na hersenbeschadiging voor, tijdens of na de geboorte. Ook ouderen die hersenbeschadiging oplopen en te maken krijgen met spasmes en/of bewegingsbeperking vormen een doelgroep voor behandeling op de Bobath behandeltafel. Naast een goede werkhoogte is een groot en comfortabel oefenoppervlak gewenst.

€ 2.087,63

Behandeltafel Practical 3-delig + wielen Hoogte verstelbaar
02435

3-Delig (Hoofd- en ligdeel (pli)). Ligdeel opklapbaar, hoofddeel op- en neerklapbaar. Pli-banksysteem. Voorzien van neusgat met neusgatkussen. Voorzien van transportwielen. Leverbaar in 6 kleuren. Hoogte instelbaar van 46 - 95 cm. Optioneel te leveren met rondom-schakeling. Hef- of tilvermogen tot 350 kg. Afwijkende kleuren op aanvraag optioneel leverbaar. Garantie 2 jaar. VOOR ACTUELE PRIJZEN EN KLEUREN, INFO@PREMED.NL  

€ 2.783,00

Behandeltafel Practical 5-delig Split + wielen Verstelbaar
03021

5-Delig (hoofd-, lig- (pli) en armdelen (2x)). De ligklep is in 2 delen afzonderlijk instelbaar. Ligdeel opklapbaar, hoofddeel op- en neerklapbaar. Pli-banksysteem. Voorzien van neusgat met neusgatkussen. Voorzien van transportwielen. Hoogte instelbaar van 46 - 95 cm. Leverbaar in 6 kleuren. Optioneel te leveren met rondom-schakeling. Hef- of tilvermogen tot 350 kg. Afwijkende kleuren op aanvraag optioneel leverbaar. Garantie 2 jaar.

€ 2.572,81

Behandeltafel Practical 5-delig + wielen Hoogte verstelbaar
02444

5-Delig (hoofd-, lig- (pli) en armdelen (2x)). Ligdeel opklapbaar, hoofddeel op- en neerklapbaar. Pli-banksysteem. Voorzien van neusgat met neusgatkussen. Voorzien van transportwielen. Hoogte instelbaar van 46 - 95 cm. Leverbaar in 6 kleuren. Optioneel te leveren met rondom-schakeling. Hef- of tilvermogen tot 350 kg. Afwijkende kleuren op aanvraag optioneel leverbaar. Garantie 2 jaar.   VOOR ACTUELE PRIJZEN EN KLEUREN, INFO@PREMED.NL

€ 3.267,00

Behandeltafel Praxis 3 Elite + wielen Hoogte verstelbaar
05686

Een hoog- laagbehandeltafel Praxis 3 Elite heeft stevige ronde poten en een verstelbare rug- en beenklep. De Praxis 3 Elite is, zelfs op de hoogste stand van maar liefst 112 cm, zeer stabiel.  Beschikbare opties voor de praxis elite 3: Rondom schakeling, neus opening, papierrolhouder, hydraulisch of elektrisch.   VOOR ACTUELE PRIJZEN EN KLEUREN, INFO@PREMED.NL  

€ 2.250,00

Alle Wesseling opties voor behandeltafel

Behandeltafel Rondom schakeling Rock behandeltafels
05360

Rondomschakeling bestaat uit 2 hoogte instelbare stangen. Aan beide zijden van de behandeltafel gemakkelijk met de voet te bedienen. Gemakkelijk van alle kanten te benaderen voor hoog-/laaginstelling.

€ 393,23

Behandeltafel Neusopening voor Praxis
05366

Standaard wordt een Praxis behandeltafel geleverd zonder Neusopening. De optioneel te bestellen Neusopening kan worden afgesloten met een losse opvulling.

€ 91,44

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399