• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Mueller

Het Topro verhaal

Topro ontwerpt en maakt sinds de jaren tachtig loophulpmiddelen van zeer hoge kwaliteit zodat mensen kunnen blijven bewegen.

Mueller Sport

Mueller

Mueller Sport is bekend van

 • Mueller Cold Hot Pack (reusable)
 • Mueller pretape
 • Mueller hielkussens
 • Mueller braces
 • Mueller nuesbeschermer

Mueller Sport Medicine

Mueller Sports is opgericht door basketbalspeler Curt Mueller en combineert sport met geneeskunde waardoor er unieke producten zijn die de prestaties van sportbeoefenaars verbeteren en het herstel van mensen bevorderen.

De cold hot therapie producten van Muller

De mueller cold hot pack reusable en de instant cold packs van mueller zijn zeer goede, vormbare packs die de temperatuur goed doorgeven aan het lichaam
Loopwagen Topro Taurus Walker Compleet
05640

De Topro Taurus walker premium loopwagen is de robuuste rollator die thuis of in een zorginstelling de optimale ondersteuning geeft aan elke gebruiker. Zowel met elektrische of hydraulische hoogte instelling en vele andere aanpasbare eigenschappen is het een van de beste rollators van Nederland.

€ 1.602,30

De mueller pretape en taperemover producten

Tape Underwrap 7cmx27 m per stuk
00065

De ondertape voorkomt een geïrriteerde huid en zorgt ervoor dat het verwijderen van sporttape gemakkelijker en minder pijnlijk is.

€ 1,65

Mueller sport braces voor enkel en pols

Polsbrace Mueller Wrist Stabilizer
04520

Te gebruiken bij Carpaal Tunnel Syndroom (CTS) en lichte polstrauma's. Lichtgewicht, vochtregulerend materiaal. Aluminium spalk (uitneembaar). Zowel links als rechts te gebruiken. Lengte: 20 cm.

€ 25,31

Enkelbrace Mueller ATF Veterbrace
00187

Mueller Europe BV. Harde baleinen rond malleoli. Preventieve enkelbrace. Lichtgewicht. Goede pasvorm. Veter bevestiging. Dit artikel is niet meer in alle maten of zijden verkrijgbaar en is vervangen door een ander artikel.

€ 23,93

Enkelbrace Mueller ATF 2 Veterbrace
05117

De Mueller ATF Veterbrace is voorzien van harde baleinen rond de enkel. Het is een lichtgewicht en preventieve enkelbrace met een goede pasvorm en veter bevestiging

€ 34,88

Mueller neusbeschermer

Mueller Sport heeft producten bij een blessure aan de neus zoals de neusbeschermer en de neustampons
Mueller Face Guard gezicht- en neusbeschermer (Gelaatbescherming)
05876

De Mueller Face Guard is een gezicht- en neusbeschermer na letsel van de neus, jukbeenderen en oogkas. Gemaakt van scheur- en breukbestendig polycarbonaat materiaal. Een Mueller Face Guard wordt gepolsterd met comfortabel (apart geleverde) zachte schuimrubber pads en deze kunnen naar wens worden geplaatst voor optimaal draagcomfort. Het verstelbare harnas aan de achterzijde zorgt voor een comfortabele en stevige bevestiging. Zeer geschikt bij sporten als basketbal, honkbal, voetbal, worstelen, karate, etc.

€ 78,60

Mueller sport hielkussens

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399