• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

PAUL-HARTMANN.gif

Hartmann is een Duitse onderneming die al meer dan 200 jaar actief is in de medische sector. Oorspronkelijk op het gebied van wondverzorging, continentiezorg, risicopreventie, persoonlijke gezondheidszorg en infectiepreventie.

De visie van Paul Hartmann draait om hoe hartmann door zichzelf en de wereld wordt gezien. Ze willen een zorgbedrijf zijn dat wereldwijd voorop loopt door innovatie en dingen anders te doen. Het draait om het continu verbeteren van de zorg zodat iedereen daar baat bij kan hebben. Het draait om “Going further for health”.

Veroval Persoonlijke gezondheidszorg

Veroval medische zelftesten

Met veroval wordt professionele apparatuur voor diagnostiek en eerste hulp aangepast voor gebruik in huis, zodat gebruikers eenvoudige hun gezondheid kunnen beoordelen en verbeteren. Deze producten worden door zorgverleners aanbevolen voor gebruik thuis.

Bode Infectiepreventie

Infectiepreventie van Bode Chemie

Bode chemie is sinds een een jaar of 10 onderdeel van de Hartmann Groep. Ze maken veel producten voor de ontsmetting en reiniging van handen en oppervlakken, huidzorg en huidantisepsis. Ook voorzien ze consumenten en zorgprofessionals in instellingen en praktijken waarbij goede hygiëne essentieel is van de juiste materialen.

Hartmann producten bij premed

Bloeddrukmeter Duo Control Veroval Hartmann
06144

De Veroval bloeddrukmeter duo control van Hartmann doet een volautomatische meting aan de bovenarm van de bloeddruk en de hartslag. De bloeddrukmeter meet correct, zelfs bij hartritmestoornissen. Deze innovatieve technologie combineert twee professionele meetmethoden de Korotkoff microfoon meting en de oscillometrische (arteriële hartslaggolven) meting. Maat Medium heeft een manchet voor bovenarmomtrek van 22-32 cm. Maat Large is geschikt voor een omtrek van 32-42 cm.

€ 89,99

Bloeddrukmeter Compact Veroval Hartmann
06143

De Veroval Bloeddrukmeter Compact van Hartmann heeft een groot gemakkelijk af te lezen scherm. De bloeddrukmeter detecteert en toont ook hartritmestoornissen op het scherm. Controle van de manchetbevestiging.

€ 49,95

Manchet Veroval Hartmann Duo Control Bloeddrukmeter
06145

Vervangend manchet voor de Veroval Hartmann Bloeddrukmeter Duo Control. Leverbaar in een Medium en Large variant. Medium is geschikt voor een bovenarm omtrek van 22-32 cm. De large is geschikt voor een omtrek van 32-42 cm.

€ 19,99

Infrarood Thermometer Hartmann Veroval 2 in 1 DS22
06139

De Veroval Infrarood Thermometer DS 22 van Hartmann kan gebruikt worden voor 2 meetmethoden (oor en voorhoofd). De thermometer heeft een hoge meetnauwkeurigheid en snelle infrarood meting (in 1 seconde). Voor een hygiënische meting in het oor wordt de thermometer geleverd inclusief 10 beschermkapjes voor eenmalig gebruik.

€ 49,95

Lichaamsanalyse Weegschaal Veroval Hartmann
06141

De Veroval personenweegschaal van Hartmann is een intelligente weegschaal voor een optimale gewichts- en lichaamsanalyse. Op het afneembare draadloze scherm kunt u de waarden aflezen.

€ 29,95

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399