• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

brandlogo-cep-highres (1).png

CEP sinds 2007

Een goede gezondheid is ons belangrijkste bezit, ook in de sport.

CEP maakt producten zoals

CEP

Bekende CEP artikelen zijn

 • CEP wandelsokken
 • CEP Compressiesokken
 • CEP Compressie sleeves
 • CEP SKI sokken

CEP Sport

Alleen mensen die gezond zijn kunnen regelmatig aan sport doen en topprestaties bereiken.

CEP staat voor functie en werkzaamheid gecombineerd met de knowhow van internationaal beroemde topsporters en sportartsen.

CEP sportkleding is niet alleen uiterst comfortabel om te dragen, maar de producten verbeteren ook de prestaties, bevorderen het herstelvermogen, stabiliseren spieren en gewrichten en beschermen tegen blessures.

Deze CEP Sokken heeft premed in haar assortiment.

CEP Run 3.0 Compressiekousen
06163

De compressiesok geeft door het van beneden naar boven lopende drukprofiel een optimale ondersteuning bij de aanvoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen tijdens en na een training. Hierdoor is er een beter en sneller herstel. Door de perfecte pasvorm rond voet en kuit voelt de kous aan als een tweede huid. De sokken zijn in de kleuren zwart, wit en donkerblauw te verkrijgen. Maar ook leverbaar in de kleuren geel, groen, roze, oranje, rood en paars. Neem dan wel eerst even contact op. Welke maat heb ik nodig?

€ 49,51

CEP Hiking Socks Wandelsokken Merino Mid Cut
06164

De Hiking Socks geven een optimale ondersteuning van de doorbloeding. Hiermee wordt het wandelen prettiger en is langer vol te houden. Daarnaast is er meer comfort en bescherming. De kousen verschuiven niet, hierdoor minder kans op pijn of blaren. De sokken zijn er in het zwart. Maar ook leverbaar in de kleuren groen en oranje, neem dan wel eerst even contact op.   Welke maat heb ik nodig?

€ 25,75

CEP Ski Sokken Felix Socks
06165

De Ski Sokken geven een optimale ondersteuning van de doorbloeding. Hiermee wordt het skiën prettiger en is langer vol te houden. De benen zullen minder vermoeid zijn en ook hierdoor de volgende dag goed herstelt zijn.De kousen verschuiven niet, hierdoor minder kans op pijn of blaren.   Welke maat heb ik nodig?  

€ 49,95

Deze CEP Sleaves heeft premed in haar assortiment.

CEP Calf Sleeves 3.0 Compressie tubes
06166

De compressie tubes geeft door het van beneden naar boven lopende drukprofiel een optimale ondersteuning bij de aanvoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen tijdens en na een training. Hierdoor is er een beter en sneller herstel. Door de perfecte pasvorm rond de kuit voelt de kous aan als een tweede huid. De sokken zijn in de kleuren zwart, wit en donkerblauw te verkrijgen. Maar ook leverbaar in de kleuren geel, groen, oranje en rood.   Welke maat heb ik nodig?

€ 31,46

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399