• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

bioskin Merk

Bioskin ontwikkelt al 25 jaar de meest hoogwaardige braces voor professionele en amateur sporters, fysiotherapeuten en actieve mensen over de hele wereld. Zij hebben een wereldwijde reputatie opgebouwd als leverancier van premium braces en compressie.

Bioskin ontwikkelt continu braces met geavanceerde materialen en door te blijven innoveren is het merk en het bioskin assortiment zo mooi compleet. De producten verminderen de pijn en verbeteren de prestaties zodat we mensen kunnen helpen met de uitdaging aan te gaan en actief te blijven in elke levensfase.

Bioskin Braces

Bioskin biedt diverse braces voor de regio's van het lichaam

 • Enkelbrace
 • Kniebrace
 • Rugbrace
 • Polsbrace
 • Duimbrace
 • Elleboogbrace
 • Compressiebroek en sleeve

Bioskin materialen

Uniek in comfort, compressie en huidvriendelijkheid

 • Micro dunne materialen.
 • Licht van gewicht en waterafstotend
 • Anti slip dus handig tijdens actieve handelingen waarbij de brace blijft zitten op de juiste plek
 • Zacht, huidvriendelijk materiaal dat irritaties aan de huid voorkomt
 • Het materiaal kan ademen zodat er geen geurtjes blijven hangen en ze niet snel stinken

Bioskin Enkelbrace

Enkelbrace BioSkin TriLok
01625

De BioSkin Trilok enkelbrace is dun en comfortabel in (sport)schoenen te dragen. Ideaal om te gebruiken bij sporten als voetbal, tennis en hardlopen. De brace kan worden gebruikt voor de binnen- en buitenenkel en de middenvoet. BioSkin heeft zeer goede warmteregulatie en is hypoallergeen. Welke maat enkelbrace heb ik nodig? Selecteer je schoenmaat en je ziet meteen welke maat enkelbrace je nodig hebt.

€ 71,58

Enkelbrace Bioskin AFTR DC Wrap Around
06100

De Bioskin AFTR DC wrap around biedt ondersteuning en stabilisatie voor postoperatieve en conservatieve behandeling van veel voet- en enkelpathologieën. Het ontwerp met de dorsale sluiting zorgt voor een gemakkelijke manier om de brace aan te trekken. Zeker wanneer er sprake is van zwelling in de voet kan de brace gemakkelijk worden aangepast. 

€ 64,23

Bioskin Kniebrace

Kniebrace BioSkin Q Brace instapbrace knieschijf fixatie
01623

Individueel aanpasbare knieschijfstabilisator. T-Strap met klittenband voor knieschijfcorrectie. Zeer geschikt bij knieschijfklachten tijdens sport. BioSkin is dun met zeer goede warmteregulatie. BioSkin is hypo-allergeen (geen huidirritaties). BioSkin volgt bewegingen van het lichaam (2e huid). SkinLoc voor de perfecte lichaamsaansluiting. SmartSkin voor een optimale vochtregulatie.

€ 95,95

Kniebrace BioSkin Standard Knee Skin
02132

Door middel van baleinen, aan binnen- en buitenzijde, geeft de BioSkin Standard Knee Skin ondersteuning aan de binnen- en buitenbanden (zijbanden) van de knie. De Standard Knee Skin van BioSkin geeft lichte ondersteuning aan het kniegewricht bij zijband- en knie-instabiliteit en verwijderd gewrichtsvocht. Deze kniebrace heeft naast de baleinen ook 4 rekbare fixatiebanden (2x voor/boven en 2 x achter/onder)

€ 58,95

Kniebrace BioSkin Hinged Knee Instapbrace
02468

De BioSkin Hinged Knee Skin heeft bijzonder lichte scharnierspalken. Scharnier voorkomt grote druk gewrichtspleet. Inclusief uitneembare O-vormige knieschijfpelotte. Zonder problemen gehele dag te dragen. Naadloos kniekuil-gedeelte. Goede warmte- en vochtregulatie en hypo-allergeen. Goede lichaamsaansluiting volgt bewegingen lichaam. De unieke ademende materialen geven de BioSkin Hinged Knee Skin extra draagcomfort.

€ 122,94

Kniebrace BioSkin Patella Stabilizer Conforma Hinge
02888

De Bioskin Patella Stabilizer met Corforma-scharnier is zeer geschikt ter ondersteuning bij patella klachten, zwelling en artrose van de knie. De corforma scharnieren zorgen voor extra stabiliteit maar door het ontwerp blijft de kniebrace licht en comfortabel.

€ 98,31

Kniebrace BioSkin Gladiator Sport Omslagbrace
05345

Met Instelbare scharnierspalken, cirkelvormige banden op vier niveaus (voor en achter gescheiden) en als omslagbrace (Wrap around front closure) ontwikkeld is de BioSkin Gladiator Sport een brace die gebruikt wordt bij (voorste + achterste) kruisband-, meniscus-, kniezijbandletsels en gewrichtkapselontsteking (artritis).

€ 266,21

Patellabrace Bioskin Q Baby
06101

De Bioskin Q Baby Patellabrace heeft een uniek gevormde siliconen pad die comfortabel druk geeft op de patellapees. De kniebrace is voorzien van een extra band voor individuele instelbare druk.

€ 39,13

Bioskin Compressie producten

Kuitbrace BioSkin Calf Skin
04400

Preventief voor zweepslagen. Goed ademend. Licht gewicht. Draagbaar tijdens zwemmen. Wasbaar. Samenstelling materiaal vergelijkbaar met neopreen.

€ 36,95

Compressiebroek BioSkin met blessureband
05098

De oplossing voor bovenbeenblessures. BioSkin Shorts geven veel druk. Voorzien van een drukband bij bovenbeenblessures. Zeer geschikt voor sporten overbelastingsrisico's. Dun met zeer goede warmteregulatie. Hypo-allergeen (geen huidirritaties).

€ 64,31

BioSkin Thigh Sleeve
01624

Compressie aan bovenbeenspieren. Extra rekbare band voor lokale druk en bescherming. BioSkin volgt bewegingen van het lichaam (2e huid). Zeer geschikt voor sportomstandigheden. BioSkin is dun met zeer goede warmteregulatie. BioSkin is hypo-allergeen (geen huidirritaties). SkinLoc voor de perfecte lichaamsaansluiting. SmartSkin voor een optimale vochtregulatie.

€ 61,96

BioSkin Compressiebroek
03099

Preventie tegen lies en bovenbeenblessures. Zeer geschikt voor sportomstandigheden. BioSkin is dun met zeer goede warmteregulatie. BioSkin is hypo-allergeen (geen huidirritaties). BioSkin volgt bewegingen van het lichaam (2e huid). SkinLoc voor de perfecte lichaamsaansluiting. SmartSkin voor een optimale vochtregulatie. Geeft compressie (druk) en warmte.

€ 99,50

Bioskin Polsbrace - Duimbrace

Bioskin Duimspalk Thumb Spica
05801

De Bioskin spica duimspalk is een onopvallende brace die een duim immobiliseert en de andere vingers vrijlaat. Hij lang comfortabel worden gedragen en de aanpasbare, maar stijve, aluminium spalk biedt genoeg ondersteuning en immobilisatie. De brace wikkelt zich vervolgens om de pols en biedt compressie om pijn te verminderen en herstel te verbeteren.

€ 43,77

Polsbrace BioSkin DP2 Wrist Skin
02190

DP staat voor Dorsaal (handrug) Palmair (handpalm). Gelijknamige compressie. voorzien van verstelbare verstevigingen. BioSkin is dun met zeer goede warmteregulatie. BioSkin is hypo-allergeen (geen huidirritaties). BioSkin volgt bewegingen van het lichaam (2e huid). SkinLoc voor de perfecte lichaamsaansluiting. SmartSkin voor een optimale vochtregulatie.

€ 39,51

Polsbrace BioSkin DP3 Wrist Skin
04024

DP staat voor Dorsaal (handrug) Palmair (handpalm). Gelijknamige compressie. voorzien van verstelbare verstevigingen. BioSkin is dun met zeer goede warmteregulatie. BioSkin is hypo-allergeen (geen huidirritaties). BioSkin volgt bewegingen van het lichaam (2e huid). SkinLoc voor de perfecte lichaamsaansluiting. SmartSkin voor een optimale vochtregulatie.

€ 43,77

Bioskin Elleboogbrace en Rugbrace

Elleboogbrace BioSkin Tennis Elbow Band
02219

Indicaties: tennis- en golfelleboog. Elleboogbandage met gelijkmatige drukopbouw. Blijft goed ziiten, zelfs bij volledige buiging. Voorzien van een drukpelotte. BioSkin is dun met zeer goede warmteregulatie. BioSkin is hypo-allergeen (geen huidirritaties). BioSkin volgt bewegingen van het lichaam (2e huid).

€ 41,65

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399