• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Topro

Het Topro verhaal

Topro ontwerpt en maakt sinds de jaren tachtig loophulpmiddelen van zeer hoge kwaliteit zodat mensen kunnen blijven bewegen.

Topro maakt producten zoals

Topro

Topro mobility is bekend van

 • de loopwagen Topro Taurus walker
 • de rollator Topro Troja
 • de rollator Topro Olympos
 • voor zowel de walker als de rollattors zijn er diverse accessoires

Topro Mobility

TOPRO is een Noors bedrijf dat hulpmiddelen voor mobiliteit ontwerpt en produceert en dan met name rollators. Het hoofdkantoor en de productiefaciliteiten van TOPRO liggen in Gjøvik in Noorwegen. Topro rollators zijn door de hele wereld bekend vanwege het Scandinavische design waarbij gebruikersvriendelijkheid en kwaliteit voor op staan.

Deze loopwagen Topro walkers heeft premed in haar assortiment.

Loopwagen Topro Taurus Walker Standaard
05639

Een loopwagen Topro Taurus Walker Standaard heeft Armschalen die in breedte te verstellen zijn. De armschalen zijn van zacht materiaal wat zorgt voor een comfortabele ondersteuning Verticale handvatten zijn draaibaar en de afstand van de handvatten t.o.v. de armleggers zijn verschuifbaar van voren naar achteren en omgekeerd. De Topro Taurus Walker Standaard heeft een instelbare hoogte van 85 tot 135 cm. Er zijn 2 uitvoeringen van de Topro Taurus Walker Standaard: Hydraulisch en elektrisch. Daarnaast is er ook de Topro Taurus Compleet met één verplaatsbare handrem (links of rechts) en een blokkeerrem.

€ 1.218,00

Loopwagen Topro Taurus Walker Compleet
05640

De Topro Taurus walker premium loopwagen is de robuuste rollator die thuis of in een zorginstelling de optimale ondersteuning geeft aan elke gebruiker. Zowel met elektrische of hydraulische hoogte instelling en vele andere aanpasbare eigenschappen is het een van de beste rollators van Nederland.

€ 1.885,00

De topro rollators bij premed

Rollator Topro Troja Classic rollator XS/S/M Lichtgewicht
05255

Topro Rollator Zoekt u een lichtgewicht rollator die gemakkelijk in de breedterichting is samen te vouwen? De Topro Troja is een Noorse rollator, stabiel en van hoge kwaliteit, die zeer veilig is. De Topro Troja rollator wordt geleverd met een handvatgeheugen voor hoogte instelling, een polyester boodschappennetje en een comfortabele, ventilerende, polyester zitting.

€ 299,00

Rollator Topro Olympos Standaard-Premium Lichtgewicht
05469

De lichtgewicht Topro Olympos Standaard/Premium is een ideale rollator voor buiten.Met de zachte banden geeft de Topro Olympos veel comfort (weinig trilling) tijdens het lopen over stoeptegels en klinkers.Het brede frame zorgt voor meer stabiliteit wat bij een instabiel looppatroon extra veiligheid geeft.Drempels en stoepranden worden met de drempelhulpen aan beide zijden gemakkelijk genomen. De Premium uitvoering heeft LED verlichting en een geïntegreerd val-alarm.Een Topro Olympos is gemakkelijk opvouwbaar van links naar rechts en blijft in opgeklapte stand staan. De Olympos kan gemakkelijk in een auto worden meegenomen.
Niet beschikbaar

Topro accessoires

Zowel voor de Topro taurus als de rollator troja olympos en classic zijn er diverse accessoires die het gebruik makkelijker maken
Boodschappentas Topro Afneembare voor rollator
05428

De Topro afneembare boodschappentas kan samenvouwen terwijl de tas aan de Topro Troja rollator is bevestigd. De afneembare boodschappentas van Topro heeft een los bijgeleverde draagriem, waarmee de tas ook over de schouder kan worden gedragen. Aan de binnenzijde van de tas bevinden zich 2, met klittenband afsluitbare, zakken. Met een eenvoudig kliksysteem is de afneembare tas gemakkelijk los te maken en te bevestigen aan de Topro Troja rollator. Aan de bovenzijde bevindt zich een afsluitbare klep die wordt afgesloten met een klittenband en 2 ritsen.

€ 70,50

Dienblad Topro Troja
04083

Het Topro dienblad voor een Topro Troja rollator kan gemakkelijk worden bevestigd. Dienbladen worden gebruikt om niet te zware producten met de rollator te vervoeren.

€ 43,00

Topro rugsteun voor Troja Classic en Olympos voor rollator
05395

De Topro rugsteun voor de Troja Classic en Olympos rollator vergroot de veiligheid en het zitcomfort. In het bijzonder geeft de Topro rugsteun voor Troja Classic en Olympos steun bij lage rugklachten, maar ook voor veiligheid.

€ 46,27

Topro Olympos Stokhouder voor rollator
04825

De Stokhouder voor de Topro Troja lichtgewicht rollator maakt het gemakkelijk om een wandelstok, elleboogkruk of paraplu aan de rollator te bevestigen.

€ 37,50

Infuushouder Topro Taurus
06106

Infuushouder voor de Topro Taurus Walker. De infuushouder kan gemonteerd worden aan de walker waardoor er tijdens het lopen een infuuszak kan worden meegenomen.   

€ 216,01

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399