• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Sissel

Sissel producten

Sissel uit Zweden - Voor gezond zitten, slapen, bewegen en welzijn.

Sissel is gespecialiseerd in:

Sissel

Sissel is gespecialiseerd in

 • Sissel Zitkussens
 • Sissel Lendesteun
 • Sissel Hoofdkussens
 • Gespecialiseerde kussens

Sissel staat voor

Al 30 jaar komen de Sissel producten uit Zweden. Het heeft een vernieuwend assortiment producten voor uw gezondheid en welzijn om de kwaliteit van leven in de wereld te vergroten.

Deze Sissel zitkussens heeft premed in haar assortiment.

De sissel zitkussens zijn er in allerlei varianten bij premed zoals het Sissel plus kussen of het wigkussen maar ook de zitring.
Zitkussen Sissel SitFit Plus
02794

Voor actief en comfortabel zitten. Met de ronde zijde naar voren voor actief zitten. Met de rechte zijde voor, voor comfortabel zitten. Voor jong en oud. 1maat. Inclusief pomp.

€ 35,10

Zitaanpassing Sissel zitring rond 45cm/11cm + overtrek wit
02330

Ontlasting van stuit, aambeien, bil en dijbenen, na operaties, ongevallen of ter voorkoming van doorzitten (decubitus). De Sissel Sitring zitring is gemaakt van CFK-vrij polyurethaanschuim. Vormbestendig, hypoallergeen, moeilijk ontvlambaar.

€ 65,49

Sissel Lendesteun en dorsaback voor de auto

Lendenkussen Sissel Dorsaback
05989

De Sissel Dorsaback Pad lendensteun is als extra aanvulling te bestellen voor de Dorsaback. De lendensteun is ook los te gebruiken.

€ 22,95

Rugsteun met zitting Sissel DorsaBack
03896

Rugsteun en zitting. Inklapbare zitting en rugleuning. Houten frame met polstering. Overtrek gemakkelijk verwijderbaar Zachte en wasbare bekleding. Gemakkelijk mee te nemen.

€ 102,81

Lendensteun Sissel Tour
03076

Wordt met elastische band aan rugleuning bevestigd. In hoogte verstelbaar. Kan individueel aangepast worden. Ideaal voor auto zonder geintegreerde lendensteun. Maten: 31,5 (L) x 25,5 (B) x 5,5 (D) cm. Gesneden Poly Urethaanschuim met katoenen overtrek.

€ 31,33

Sissel hoofdkussens

Sissel heeft diverse hoofdkussens zoals de Sissel pro, diverse orthopedische kussens zoals de sissel classic
Sissel Orthopedisch Kussen Classic 47x33x11/14cm
05111

Het Sissel Classic orthopedisch kussen is het standaard orthopedisch hoofdkussen van Sissel. Het unieke design (met nekrol van 11 of 14 cm) van dit Sissel kussen zorgt voor een goede ondersteuning van nek en schouders. Hierdoor worden de wervels en tussenwervelschijven ontlast zodat u minder last krijgt van nekklachten of hoofdpijn. De Sissel Classic is gemaakt van Polyurethaanschuim en dit geeft direct een zeer goede ondersteuning aan nek en schouders.

€ 79,96

Kussen orthopedisch Sissel Soft 47x33x11/14cm
04025

Nekrolbreedte: 10 cm(normaal tot lange neklengten). Nekrolhoogte: 11 of 14 cm(normaal tot breed geschouderd). Voor artrose, reumatoïde klachten en ouderen. Kussen past zich aan aan lichaamsvorm. Resistent tegen bacteriën en schimmelvorming. Traagschuim (viscoelsatische speciaalschuimstof).

€ 94,25

Kussen orthopedisch Sissel Plus 2 delig orthopedisch hoofdkussen met overtrek
00148

Nekrolhoogte door het extra meegeleverd onderkussen aan te passen van 11 en 14 cm. De breedte van de nekrol is 8 cm en hierdoor geschikt voor korte tot normale neklengten. Het Sissel Plus orthopedisch hoofdkussen is geschikt voor normaal tot brede schouders en zorgt voor ontlasting van de halswervelkolom en de sleutelbeengewrichten.

€ 96,81

Sissel venenkussen, speltkussen

Venenkussen Sissel Venosoft
00152

Door een toplaag van visco-elastisch schuim zorgt het Sissel Venosoft venenkussen voor een optimale drukverdeling en ontlasting.

€ 137,09

Speltkussen Sissel Palea voor nek en schouders
00081

Dankzij de natuurlijke vulling een zeer goede vochtigheid- en warmte regulatie. Stand CWK-aanpassing aan alle omstandigheden. Slaat lichaamswarmte op. De speltkaf vulling van het Sissel Palea kussen bestaat voor 90% uit siliconen dioxide.

€ 39,65

Sissel Desktop Mobil incl. draagtas
00917

Eenvoudig te plaatsen op een tafel, bureau of behandelbank. Hoofddeel van de Sissel Desktop Mobil kan traploos worden ingesteld. Laat gezichtsveld vrij en voorkomt druk op de ogen en neus. Gemakkelijk mee te nemen in de meegeleverde draagtas.

€ 206,22

Kussen orthopedisch Sissel Bambini kinderhoofdkussen 35x25x9cm
00083

Speciaal orthopedisch hoofdkussen voor kinderen. Vormend CWK-kussen tijdens de groei. Voorkomt hypertoniën tijdens slapen. Het Sissel Bambini kinderhoofdkussen is geschikt voor kinderen in de leeftijdscategorie Leeftijd 2 tot 7 jaar.

€ 82,24

Sissel massage

Sissel warmte koude pakking

Massage apparaat Sissel Intensive Massager
04284

De Sissel Intensive Massager is een massage apparaat met klopmassage. Deze intensieve Sissel stimulator is gemaakt voor thuisgebruik en geeft geweldige verlichting bij spierspanningen. Door het verlagen van de ongewenste spierspanningen ontstaat er meer ontspanning in de spieren, waardoor de doorbloeding en de stofwisseling verbeteren en er minder pijn is.

€ 224,93

Massagetafel Sissel Robust draagbaar inclusief draagtas
02792

Stabiele, brede koffermassagebank. Houten onderstel. Belastbaar tot 230 kg. Voorzien van verstelbare hoofd- en armsteunen. Gewicht koffermassagebank: 18 kg. Verstelbaar in 8 hoogtes van 62 tot 86 cm. Afmetingen: 186 x 74 cm.

€ 322,46

Warmte Koude pakking Sissel Hot-Cold-Soft-Pack 40cmx28cm
05402

Een Sissel Hot-Cold-Soft-Pack is geschikt voor zowel warmte als koude therapie.De buitenkant van de pakking heeft een textiel-achtig oppervlak.Opwarming kan plaatsvinden via een magnetron of in warm water voor een aangenaam en ontspannen gevoel.Afkoeling vindt plaats via het vriesvak van een koelkast of de diepvries voor pijnvermindering in spieren en/of gewrichten en bij acute blessures.De Sissel Hot-Cold-Soft-Pack kan op elk lichaamsdeel worden aangelegd.

€ 27,76

Sissel kussen overtrek accessoires

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399