• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Reh4kids

Reh4Kids

Kinderen hebben niet de standaard afmetingen van volwassenen. Daarnaast hebben ze gemiddeld een veel hogere mobiliteit. Daarom zijn het een van de meest veeleisende patiënten en bieden maar enkele bedrijven over de hele wereld orthopedische braces voor kinderen aan. Reh4Kids voldoet heeft een reeks professionele pediatrische orthesen en stabilisatoren ontwikkeld die speciaal zijn ontworpen voor de allerkleinsten.

Reh4Kids maakt voor kinderen:

Braces

Reh4Kids is een merk bij Premed met daar binnen de volgende artikelen,

 • Pols brace
 • Enkel brace
 • Rug brace
 • Arm brace

Reh4Kids : het merk voor kinderbraces

Deze kinderbraces van Reh4mat zijn speciaal geselecteerd voor u en vormen de juiste aanvulling op ons assortiment

in het assortiment van premed de Polsbrace en Armbrace van Reh4Kids

Polsbrace Kinderen Reh4Kids
06115

De polsbrace van Reh4Kids is een ondersteunende polsbandage voor kinderen van 2 tot 12 jaar. De brace heeft verstevigde baleinen om de pols de juiste steun te kunnen geven. De brace is eenvoudig te sluiten met 3 klittenband sluitingen.   

€ 41,95

Armsling Mitella Kinderen Reh4Kids
06116

De armsling van Reh4Kids is een ondersteunende mitella voor kinderen tussen de 2 en 12 jaar. De armsling is voorzien van een zachte pad om irritatie in de nek/schouder te voorkomen. De mitella heeft een eenvoudige duimlus om de arm meer rust te geven. 

€ 24,95

Rugbrace van Reh4Kids

Rugrechthouder Kinderen Reh4Kids
06117

De rugrechthouder van Reh4Kids is geschikt voor kinderen van 2 tot 12 jaar. De ventilerende rugbrace is een ondersteunende rechthouder voor de rug en schouders. De rechthouder is voorzien van 2 baleinen aan de achterzijde voor extra ondersteuning.   

€ 41,95

Rugbrace Kinderen Reh4Kids
06113

De rugbrace van Reh4Kids is een ondersteunende rugbandage voor kinderen van 2 tot 12 jaar. De brace heeft een extra ondersteunende band om de gewenste steun in te stellen. Geschikt voor lage rugklachten bij kinderen. 

€ 49,95

Reh4kids Enkelbrace

Enkelbrace Kinderen Reh4Kids
06114

De enkelbrace van Reh4Kids is een ondersteunende en stabiliserende enkelbrace voor kinderen tussen de 2 en 12 jaar. Het is een beschermende enkelbrace en zeer geschikt voor het gebruik na een enkeltrauma of ernstige instabiliteit. 

€ 41,95

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399