• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Orliman Logo

Kenmerken Orliman

Orliman is een bedrijf met veel innovatieve producten en dat al meer dan 70 jaar zoekt naar nieuwe orthopedische producten die een grote bijdrage kunnen leveren aan het herstel van mobiliteit en revalidatie, preventie van klachten en een functionele verbetering.

Orliman is gespecialiseerd in:

Braces

Orliman heeft een groot assortiment en bied braces aan voor praktisch alle gewrichten van het menselijk lichaam zoals:

 • Enkel
 • Elleboog
 • Voet
 • Hand
 • Pols
 • Heup
 • Knie
 • Nek
 • Schouder
 • Rug
 • Bekken

Orliman staat voor kwaliteitaliteit

Orliman is Oeko-Tex Standard 100-gecertificeerd (garantie over de afwezigheid van schadelijke stoffen) en natuurlijk de internationale FDA-, ASQUAL- en GKV-certificeringen en het ISO 13485-kwaliteitszegel. Orliman werk samen met gebruikers, artsen, fysiotherapeuten, leveranciers, orthopedische instellingen en ontwerpers om haar kwaliteit nog meer te verbeteren en beschikt in Spanje over de modernste faciliteiten van Europa.

Nu Orliman Rugbrace kopen bij Premed

Orliman Ribbrace
05227

Bij gekneusde of gebroken ribben en na borstoperaties kan de Ribbandage veel ondersteuning bieden aan de pijnlijke omgeving.

€ 38,24

Orliman Ruggordel
01282

VOOR LAGE RUG en BEKKEN!!. OPTIMALE STEUN en FIXATIE BIJ SPORTOMSTANDIGHEDEN. ANATOMISCH GEVORMD. Zeer gemakkelijk aan en af te doen. Perfecte vochtregulatie. Elastisch weefsel met fixerende baleinen. 6 Maanden garantie.

€ 66,77

Alle Orliman pols brace - duim brace - handbrace bij Premed

Orliman Duimbrace GM018Z
06031

De Orliman duimbrace is gemaakt van licht en ademend materiaal. De duimspalk zit comfortabel en de vingers kunnen vrij bewegen. De baleinen zijn gemaakt van verbuigbaar aluminium en zijn voorzien van 2 plastic rugsteunen voor het effectief verstevigen van de pols en duim.

€ 44,76

Orliman Kunststof duimspalk
05216

De Orliman Manutec Duimspalk is van kunststof en zorgt voor fixatie van het eerste gewricht van de duim. De geperforeerde structuur geeft deze Orliman kunststof duimspalk extra ventilatie. Dankzij het harde kunststof materiaal wordt het duimgewricht volledig gefixeerd om in rust te genezen.

€ 30,71

Orliman ManuTec Polshandduimbrace 23cm
02757

Immobiliseert de pols en duim. Gecombineerde duim- en polsklachten. Zeer geschikt na scaphoïd fractuur. Voorzien van twee vormvaste fixatiespalken. Lengte 23 cm (lange opbouwbrace). Lepel (spalk) is smaller tussen duim- en pinkmuis. Voor gemakkelijk aantrekken is er een insteeksok. Bekleed met soepele badstof.
Niet beschikbaar
Orliman Hand en Duim spalk immobilisatie
05990

De Orliman Hand en Duimspalk is gemaakt met een verstelbare aluminium kern voor de juiste stabiliteit en positionering van de pols, hand, vingers en duim met een klittenband sluiting. Een zachte schuimvulling aan de binnenzijde zorgt voor meer comfort. De absorberende badstof voering zorgt ervoor dat bij transpiratie dit wordt geabsorbeerd. De immobilisatie spalk kan naar medische indicatie in meerdere posities worden gemonteerd waarbij ook een eventuele gewenste dwangstand in de pols-hand gezet kan worden.

€ 101,97

Orliman ManuTec Polshandduimbrace GM003Z
06037

Immobiliseert de pols en duim. Gecombineerde duim- en polsklachten. Zeer geschikt na scaphoïd fractuur. Voorzien van twee vormvaste fixatiespalken. Lengte 23 cm (lange opbouwbrace). Lepel (spalk) is smaller tussen duim- en pinkmuis. Voor gemakkelijk aantrekken v.v. een insteeksok. Bekleed met soepele badstof.

€ 57,99

Orliman polsbrace ManuTec 23cm
04677

Immobiliseert de pols over een grote lengte. Gebruik bij polsklachten. Voorzien van twee vormvaste fixatiespalken. Lengte 23 cm (lange opbouwbrace). Lepel (spalk) is smaller tussen duim- en pinkmuis. Voor gemakkelijk aantrekken v.v. een insteeksok. Bekleed met soepele badstof.

€ 37,02

Orliman ManuTec Polshandduimbrace GM003Z
06037

Immobiliseert de pols en duim. Gecombineerde duim- en polsklachten. Zeer geschikt na scaphoïd fractuur. Voorzien van twee vormvaste fixatiespalken. Lengte 23 cm (lange opbouwbrace). Lepel (spalk) is smaller tussen duim- en pinkmuis. Voor gemakkelijk aantrekken v.v. een insteeksok. Bekleed met soepele badstof.

€ 57,99

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399