• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Chemodis

Chemodis

Chemodis levert al meer dan 70 jaar massage en reinigingsproducten van hoogwaardige grondstoffen zodat de veiligheid en huidvriendelijkheid gegarandeerd wordt.

Chemodis producten zoals

 • Ultrasound gel
 • Massageolie zoals Chemoderm, Chemodal, Chemotherm, Olivine
 • Reiniging zoals Praktisept, Handzeep

Chemodis massageolie

Massageolie Chemodol jerrycan 5 Liter per stuk voor alle huidtypen
00700

Chemodol in een jerrycan van 5 liter is geschikt voor grootgebruikers, zoals fysiotherapeuten en sportmasseurs. De neutrale massageolie Chemodol wordt goed door de huid opgenomen, waardoor er een goede grip blijft bestaan op de huid en de spieren. Chemodol is gemakkelijk van de huid en uit kleren te verwijderen door de eigenschap dat Chemodol oplost in water (emulgeert).

€ 90,93

Massageolie Chemodol 500 ml 1 stuk voor alle huidtypen
02240

Chemodol massageolie is een milde massageolie met een hoog oliegehalte en een neutrale geur. Als neutrale massageolie wordt Chemodol goed door de huid opgenomen, waardoor er een goed huid- en spiercontact blijft bestaan. Chemodol lost op in water (emulgatie), waardoor de massageolie na een behandeling ook gemakkelijk van het lichaam kan worden verwijderd en ook gemakkelijk uit de kleding kan worden gewassen.

€ 9,99

Massageolie Olivine 500 ml 1 stuk ontstekingsremmend en puur plantaardig
01515

Olivine massageolie wordt veel gebruikt door masseurs en fysiotherapeuten omdat de massageolie zeer kalmerend werkt. Olivine massageolie wordt  makkelijk door de huid opgenomen en is ontstekingsremmend. In de massage olie zit ook vitamine E dat voor een anti-oxidant effect zorgt. 

€ 14,96

Chemodis Reiniging

Reinigingsmiddel Praktisept jerrycan 5 Liter
05574

Praktisept is een reinigingsmiddel voor de dagelijkse reiniging in de praktijk van behandelbanken, stoelen, wastafels en apparaten. Met een goede ontvettende en antistatische werking is Praktisept de ideale oplossing voor dagelijks gebruik in de praktijk.

€ 52,95

Reinigingsmiddel Praktisept sprayflacon 500 ml
05626

Met de Praktisept sprayflacon 500 ml houdt de behandelbanken, apparaten, wastafels en stoelen in uw praktijk hygiënisch en schoon.Praktisept heeft een ontvettende en antistatische werking en is een ideale oplossing voor dagelijks praktijkgebruik.

€ 7,95

Chemodis accessoires zoals doseerpomp en dispenserflesje

Doseerpomp voor 500 ml fles
05471

Een Doseerpomp van Chemodis is geschikt voor flessen van 500 ml van het merk Chemodis. Door gebruik te maken van een Doseerpomp behoeft de fles niet in de hand genomen te worden.

€ 4,54

Chemodis Ultrasound

Chemodis zalf

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399