• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 15u

€ 245,00 Prijs (incl. btw)

05799


levertijd 2 a 3 werkdagen
(0)

De Thumper Mini Pro is een professioneel en krachtig klop-massageapparaat voor persoonlijk gebruik. Een Thumper Mini Pro massager weegt slechts 1.4 kg en kan gemakkelijk worden meegenomen. Met 3 verschillende schakelstanden kan de massagefrequentie van de Thumper Mini Pro massager eenvoudig worden ingesteld. Het formaat van de Thumper Mini Pro leent zich bij voorkeur om het apparaat op reis mee te nemen.


Werking van de Thumper Mini Pro massager:

De vorm van de Thumper Mini Pro en de diepe percussie- of klopmassage (gepatenteerde percussive action) maken het apparaat ook zeer toegankelijk voor persoonlijk gebruik. De bewegingsrichting van de massagekoppen van de Thumper Mini Pro werken dwars op het lichaamsoppervlak. De verschillende frequenties van dit professionele massageapparaat zijn gemakkelijk aan te passen voor de persoonlijke voorkeur van de gebruiker. De trillingen van de Thumper Mini Pro stimuleren de bloedcrirculatie van vermoeide, stressgevoelige en pijnlijke spieren en zorgen voor een fijne ontspanning. U kun de kracht bepalen middels een van de drie verschillende standen. Vijf en negentig procent van het vermogen van de Thumper Mini Pro wordt gereguleerd via de twee massagebollen, zonder terug te schokken richting het handvat. De twee anatomische massagebollen maken verticale vibrerende bewegingen van 0,65 cm, verstelbaar van 20 tot 40 trillingen per seconde die diepe penetrerende golven maken waarmee spanningen en vastzittende spieren worden losgemaakt. De masserende werking werkt ook door kleding heen.

 

Waarvoor is de professionele Mini Thumper te gebruiken?

De Thumper Mini Pro is te gebruiken op grote en kleine spieren maar ook op lastig bereikbare gebieden van het lichaam zoals de schouderbladen en middenrug is het massage apparaat goed te gebruiken. Daarnaast kunnen er ook kinderen of ouderen mee gemasseerd worden. De laagste stand kan men het beste gebruiken rond het (ribben) gebied en bij kinderen of ouderen, omdat de hoogste stand daarvoor te krachtig is. Gebruik de medium en hoogste stand van de Thumper Mini Pro op de kuiten, dijbenen en grotere, dikkere spieren. Het apparaat is eenvoudig aan te passen aan de persoonlijke voorkeuren en delen van het lichaam die gemasseerd moeten worden! In het geval van vermoeide of pijnlijke voeten is de Mini Pro ook uitermate geschikt om te gebruiken. Plaats het apparaat op een bank en leg uw voeten ertegenaan. In een paar seconden ervaart u een zalig gevoel dat lijkt op lopen op lucht.

 

Kan het Thumper Mini Pro massageapparaat ook gebruikt worden zonder hulp?

De grotere broer Thumper Maxi Pro kan alleen gebruikt worden wanneer er twee personen aanwezig zijn (zoals bij een masseur - klant relatie). Dit geldt niet voor de Thumper Mini Pro. Dit massageapparaat is in tegenstelling tot de Thumper Maxi kleiner en lichter van formaat en zo ontworpen dat je zonder hulp van een extra persoon deze kan gebruiken. Dus professioneel en sterk massageapparaat dat voor persoonlijk gebruik zeer geschikt is!

 

Specificaties van een Thumper Mini Pro massager:

 • Instelbare trillingsfrequentie: 20 – 40 trillingen per seconde
 • Afmetingen: 33 cm x 15 cm x 14 cm
 • Gewicht: 1.4 kg
 • Garantieperiode: 2 jaar
 • Wordt geleverd inclusief voedingseenheid van 230V.
Unieke productcode (UPC)05799
ProducttypeBehandelapparatuur
Categorieën Klopmassage, Klopmassageapparaat, Massageapparaat klopmassage
Prijs (excl. btw)€ 202,48
Prijs (incl. btw)€ 245,00
BTW hoog (21%)€ 42,52
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399