• GRATIS VERZENDEN
  VANAF € 60 INCL BTW

 • DESKUNDIG
  ADVIES

 • GROOT
  ASSORTIMENT

 • SNELLE
  LEVERTIJD

Winkelmand

€ 40,95 Prijs (incl. btw)

01647


Beschikbaar

Polyetherschuim (koudschuim) met actieve tegendruk. Afmetingen: 48 x 24 x 13 cm. Gebaseerd op rust en tractie. Uitvoering lichaamsgewicht 65 kg of >: Standaard. Uitvoering lichaamsgewicht minder dan 65 kg: Soft. Voorzien van een katoenen overtrek. Kleur en materiaal sloop: blauwe badstof.

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Algemene informatie:


Het effect van The Pillow is gebaseerd op twee principes: rust en tractie. De tractie ontstaat doordat het hoofd over de rol van het kussen de halswervelkolom enigszins uitrekt.
The Pillow verschaft een geheel andere, natuurlijke slaaphouding, wat aanvankelijk gewenning vraagt. Het kan dus zijn dat men in het begin vaker wakker wordt, later echter slaapt men beter en vooral gezonder. Doorzetten is een must.
Vooral gedurende de nacht, wanneer de spieren van de hals onspannen zijn, is voor een dergelijke tractie slechts een gering gewicht nodig.
Het kussen is wetenschappelijk onderzocht.
In de laatste decennia is veel aandacht besteed aan de behandeling van klachten als gevolg van degeneratieve veranderingen van de halswervelkolom. Dit kussen is medisch onderzocht in Nederland, Zwitserland en Duitsland.
The Pillow bestaat uit drie delen, waardoor hoofd en nek tijdens het slapen op een natuurlijke wijze worden gesteund, of men nu op de rug of op de zij ligt. De voorzijde wordt gevormd door een nekrol, die op anatomische wijze de nek ondersteunt.

Kenmerken:


Materiaal: Polyetherschuim.
Afmetingen: 48 x 24 x 13 cm.
Kleur en materiaal sloop: blauwe badstof.
Unieke productcode (UPC)01647
ProducttypeKussen
Categorieën Orthopedische kussens
Prijs (excl. btw)€ 33,84
Prijs (incl. btw)€ 40,95
BTW hoog (21%)€ 7,11
Beschikbaarheid Beschikbaar
Itemgroup 1
Merk L.M. Meijers
Indicaties Myalgische Encephalomyelitis, M.Scheuermann, Hoofdpijn, Cervicaal syndroom a-specifiek, Cervicaal syndroom specifiek, Cervicale vasculaire aandoeningen, Cervicocephale klachten, Cervicothoracale klachten

Aanbevolen producten

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399