• GRATIS VERZENDEN
  VANAF € 60 INCL BTW

 • DESKUNDIG
  ADVIES

 • GROOT
  ASSORTIMENT

 • SNELLE
  LEVERTIJD

Winkelmand

Niet beschikbaar

06034


Niet beschikbaar

De Thuasne Patella reliever is een kniebrace die de patella actief ondersteunt. Een speciaal gevormde knieschijfsupport van stevig foam ondersteunt de patella tijdens kniebewegingen. Dankzij een kabelsysteem is de mate van ondersteuning in te stellen.

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.Algemene informatie over Thuasne Patella RelieverDe Thuasne kniebrace zorgt voor de sturing en ondersteuning van de patella/knieschijf. De Patella Reliever is geschikt bij klachten zoals patellafemoraal pijnsyndroom, patella instabiliteit en status na patella luxatie. Een speciaal gevormde knieschijfsupport van foam in combinatie met een kabelsysteem zorgt voor een instelbare ondersteuning van de knieschijf. De Thuasne Patella Reliever heeft een hoog draagcomfort, dankzij compressieloze zone in de knieholte en minderde compressie ter hoogte van de brace randen. De kniebrace blijft op zijn plek door de geïntegreerde siliconen draden en een extra kuitband.

Kenmerken van een Thuasne Patella RelieverLeverbaar in 6 maten Een linker- en rechtervariant Hoogte brace: 33 cmAanbevolen producten

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399