• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Vanaf € 27,87 Prijs (incl. btw)

05792


(0)

De ortho Hinged kniebrace basic is een neopreen instapbrace met scharnierspalken aan binnen- en buitenzijde. Twee circulaire fixatiebanden geven de ortho Hinged kniebrace basic extra stabiliteit en zij voorkomen afglijden van de brace.

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

 

Algemene informatie over de ortho Hinged kniebrace:Een ortho Hinged kniebrace basic geeft stabiliteit en bescherming aan een instabiel kniegewricht bij artrose, lichte kruisband, reuma (reumatoïde artristis), jicht (artritis ureca) en meniscus instabiliteit. Bij een instabiel kniegewricht beperken de 2 scharnierspalken van de ortho Hinged kniebrace basic, het neopreen materiaal en de circulaire fixatiebanden een schuif- en/of draaibeweging bij kruisbandinstabiliteit, meniscusbeschadiging en artrose (gonartrosis). Een extra knieschijf pelotte (drukkussen) geeft extra stabiliteit aan het knieschijfgewricht (retropatellaire chondropathie; chondromalacia patellae; chondropathie patellae; patella femoraal pijnsyndroom). Het neopreen materiaal en de knieschijf pelotte van de ortho Hinged kniebrace basic stimuleren de quadriceps (dijbeenspier voorzijde), door compressie (druk), tot een grotere spieractiviteit (propriocepieve reflex). Buigen en strekken (normale loopbeweging) van het kniegewricht blijven mogelijk, terwijl de schuifbewegingen in de knie door de ortho Hinged kniebrace basic worden beperkt . Schuifbewegingen veroorzaken een instabiel gevoel in de knie, onder andere bij traplopen en een helling aflopen. Hierdoor wordt het gewrichtoppervlak van de knie gespaard.
 

Kenmerken van een ortho Hinged kniebrace:Materiaal: Neopreen bekleed met een katoenen binnenbekleding en een nylon jersey buitenbekleding Draagbaar voor linker en rechter zijde Geschikt voor links en rechts 2 scharnierspalken 2 circulaire fixatiebanden

 

De beste Kniebraces bij premed

Deze brace is een van onze favorieten en is te vinden bij onze selectie: “Wat is de beste Kniebrace”.

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399