• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Vanaf € 162,41 Prijs (incl. btw)

02651


(0)

Goede stabilisering d.m.v. 4 fixatiebanden. Gepatenteerd physioglide-scharnier (rol-/glijbew.). Zijbandstablisering d.m.v. scharnierspalken. Bewegingsbeperkingen of standfixatie is instelbaar. Met instelbare buig- en/of strekbeperkingen. Stabiliteit, compressie en propriocepsis. Achterzijde heeft speciale ventilatievoorziening. Airtex voor elasticiteit en lucht doorlaatbaarheid.

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Algemene informatie:


De Medi Collamed is een zeer geavanceerde kniebrace/orthese, waarbij de eigenschappen van een gepatenteerd rol-glijmechanisme van pas komen bij met name meniscusklachten, eventueel in combinatie met problemen van kruis- en/of kniezijbanden.
Het zogenaamde "Physioglide scharnier" werkt hierbij, ter ondersteuning van het rol-/glijmechanisme van de menisco-femorale verbinding (dijbeen-/menisciverbinding).
De Medi Collamed is ontwikkeld volgens een 4-punts stabiliseringssysteem, te weten 2 scharnierspalken aan a) mediale en b) laterale zijde en (2) fixatiebanden (c) boven de knie en (2) fixatiebanden (d) onder de knie.
De keuze van 4 circulaire fixatiebanden geeft extra bescherming tegen torsiekrachten (menisco-femorale endo- en exorotatie).
Naast fixatie geeft deze brace/orthese compressie (tegen zwelling) en proprioceptieve ondersteuning.
De Mediortho Collamed is probleemloos te gebruiken bij (contact)sporten.
Het materiaal bestaat uit Airtrex, dat elastisch is, luchtdoorlatend en vochtgeleidend.
Strekbeperkingen zijn instelbaar op: 0º, 10º, 15º, 30º en 45º. Buigeperkingen zijn instelbaar op: 0º, 10º, 15º, 30º, 45º, 60º en 90º. Fixatie is instelbaar op: 0º, 10º, 15º, 30º en 45º.

Kenmerken:


De uitvoering is universeel voor de linker en rechter zijde.
Kleur: Zwart.

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399