Aanbieding!

Kniebrace GenuPoint

 28,00 32,95 Incl. BTW

-30%

De Kniebrace GenuPoint van Bauerfeind is geschikt als goede ondersteuning van de knieschijf. Een GenuPoint heeft vier genopte gel pelottes (drukkussens) die druk geven op de kniepees.

Kniebrace GenuPoint
Kniebrace GenuPoint  28,00 32,95 Incl. BTW

Algemene informatie over een Bauerfeind GenuPoint

Deze Kniebrace GenuPoint is o.a. geschikt bij een kniepeesontsteking, jumpers knie, runners knie of Osgood Schlatter. De vier pelottes geven druk op de patella pees (kniepees) en ondersteunt de knieschijf. Hierdoor wordt de aanhechting van de bovenbeenspier ontlast en wordt de trekkracht op het onderbeen verminderd.

Een GenuPoint van Bauerfeind is gemaakt van huidvriendelijk materiaal (latex en neopreen vrij) en is wasbaar. Links en rechts is universeel. De GenuPoint is leverbaar in verschillende maten en kleuren. Meet de omvang direct onder de knieschijf voor de juiste maat.

Wanneer is de Kniebrace GenuPoint nodig?

Als u last heeft van een stekende pijn onder uw knie, kan de GenuPoint patellabrace verlichting bieden. Deze brace drukt met vier gel-drukpunten op de kniepees en biedt ondersteuning aan de patella (knieschijf). Hierdoor wordt de aanhechting van de bovenbeenspier ontlast en wordt de trekkracht op het onderbeen verminderd.

Waarom Bauerfeind?

Bauerfeind is een familiebedrijf kenmerkend door de moderne oplossingen op het gebied van medische hulpmiddelen, waardoor een actief en sportief leven zonder pijnklachten mogeljk is. Bauerfeind beschikt over een combinatie van kwaliteit, effectiviteit, innovatie, breed assortiment en klanttevredenheid. De producten van Bauerfeind worden wereldwijd vertrouwd door professionals.

Extra informatie

Kleur: Geen selectie

, ,

Maat: Geen selectie

, ,