• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Vanaf € 42,68 Prijs (incl. btw)

05971


(0)

De Cellacare Genu Comfort kniebandage geeft druk, zorgt bij beweging voor een lichte massage en kan de proprioceptie verbeteren. De Cellacare Genu is bijzonder elastisch en anatomisch gevormd om afglijden te voorkomen. De kniebrace is gemaakt van huidvriendelijk microvezelmateriaal voor een aangenaam gevoel op de huid.

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

 

Algemene informatie over Cellacare Genu ComfortDe Cellacare Genu Comfort is geschikt voor behandeling van acute of chronische knieklachten. Deze kniebandage kan gebruikt worden bij functiestoornissen na een letsel of operatie. Maar ook bij knieklachten als gevolg van verkeerde of overbelasting van het kniegewricht, het kapsel, de pezen, spieren en/of banden bij: - Beginnende gonartrose of artritis met en zonder gewrichtsoedeem - Lichte mediale of laterale bandinstabiliteit - Patellofemoraal pijnsyndroom in combinatie met functionele therapie - Lichte mediale of laterale meniscuspathologie (acuut-traumatisch, degeneratief) en als postoperatieve behandeling na meniscusoperaties
 

Kenmerken van een Cellacare Genu Comfort KniebandageEen Cellacare Genu Comfort heeft een goede anatomische pasvorm. Het is gemaakt van Tricot, een bijzonder elastisch en huidvriendelijk materiaal. Hierdoor glijdt de kniebandage minder snel af. De geintegreerde ringvormige pelotte zorgt voor een masserend effect bij beweging en zorgt voor de drukverdeling. De kniebrace van Lohmann & Rauscher kan zowel links als rechts worden gedragen.

 

De beste Kniebraces bij premed

Deze brace is een van onze favorieten en is te vinden bij onze selectie: “Wat is de beste Kniebrace”.

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399