• GRATIS VERZENDEN
  VANAF € 50

 • DESKUNDIG
  ADVIES

 • GROOT
  ASSORTIMENT

 • SNELLE
  LEVERTIJD

Winkelmand

€ 81,84 Prijs (incl. btw)

02888


Beschikbaar

De Bioskin Patella Stabilizer met Corforma-scharnier is zeer geschikt ter ondersteuning bij patella klachten, zwelling en artrose van de knie. De corforma scharnieren zorgen voor extra stabiliteit maar door het ontwerp blijft de kniebrace licht en comfortabel.

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Algemene informatie over BioSkin Patella Stabilizer Conforma Hinge 

De Patella Stabilizer Conforma Hinge is een brace met een stabiliserende werking voor de knieschijf, maar tevens door de flexibele scharnieren aan de zijkant een uitstekende ondersteuning voor de hele knie. Doordat de scharnieren flexibel zijn is de brace licht en comfortabel. Toch blijft hiermee de stabiliteit die de brace moet geven, behouden. 
Door de patella-stabilisator is er een uitstekende compressie om zwelling tegen te gaan en pijn te verminderen. 
BioSkin is opgebouwd uit 3 lagen, een oppervlakkige Nylon-Lycra-stretchlaag, de middelste SmartSkin-membraan voor transpiratie en vochtregulatie en nog een Nylon-Lycra-stretchlaag om de brace goed op zijn plaats te houden. BioSkin heeft de eigenschappen van een 2e huid, waardoor hij perfect op zijn plaats blijft, de zogenaamde SkinLoc. BioSkin is hypoallergeen om huidirritaties te voorkomen. 

 

Kenmerken van een Patella stabilizer Conforma Hinge

Ademend, hypoallergeen materiaal 
Conforma scharnieren
Kleur: Zwart.
Universele uitvoering voor links en rechts.

 

 

Unieke productcode (UPC)02888
ProducttypeBrace - Bandage
Categorieën Knieschijf, Knie artrose en artritis, Knieschijf artrose, Knie bakerse cyste, Knie breuk fractuur, Knie circulatie problematiek, Knie gewichts problematiek, Knie hypermobiliteit, Knie instabiliteit, Knie kapsel problematiek, Knieband problematiek, Knie overbelasting, Knieschijf problematiek, Knieschijf revalidatie, Knie kraakbeen problematiek, Kruisband problematiek, Meniscus problematiek, Overstrekte knie, Knieschijf peesontsteking, Knie preventie, Knie revalidatie, Knie kruisband revalidatie, Knie slijmbeursontsteking, Knie luxatie en subluxatie, Knie verstuiking en verzwikking, Knie zwelling
Prijs (excl. btw)€ 75,08
Prijs (incl. btw)€ 81,84
BTW laag (9%)€ 6,76
Beschikbaarheid Beschikbaar
Category Orthopedische hulpmiddelen
Itemgroup 1
Zoekkleur Zwart
Indicaties Arthritis ureca, Arthrosis Deformans (niet gespecificeerde regio), Knie dérangement externe, Dérangement patellaire, Knie pathologie, Sportblessure(s) (niet gespecificeerde regio), Reumatoïde ziekten (niet gespecificeerde regio), Post-traumatische knieklachten
Hoofdproduct Kniebrace met knieschijf fixatie
Merk Bioskin

Aanbevolen producten

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399