• GRATIS VERZENDEN
  VANAF € 60 INCL BTW

 • DESKUNDIG
  ADVIES

 • GROOT
  ASSORTIMENT

 • SNELLE
  LEVERTIJD

Winkelmand

€ 108,12 Prijs (incl. btw)

02468


Beschikbaar

De BioSkin Hinged Knee Skin heeft bijzonder lichte scharnierspalken. Scharnier voorkomt grote druk gewrichtspleet. Inclusief uitneembare O-vormige knieschijfpelotte. Zonder problemen gehele dag te dragen. Naadloos kniekuil-gedeelte. Goede warmte- en vochtregulatie en hypo-allergeen. Goede lichaamsaansluiting volgt bewegingen lichaam. De unieke ademende materialen geven de BioSkin Hinged Knee Skin extra draagcomfort.

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Algemene informatie over BioSkin Hinged Knee Instapbrace

De BioSkin Hinged Knee Instapbrace is een brace die door de scharnieren een ondersteuning kan bieden aan beschadigde kniebanden. De brace biedt tevens uitstekende compressie om zwelling en pijn tegen te gaan. Ook door de schuimring rond de knieschijf neemt zwelling af. De BioSkin Hinged Knee Instapbrace is een van de lichtste braces die er in dit segment zijn. Dit komt door de aluminium scharnieren. De brace kan worden ingezet bij schade aan de kruisbanden, ACL en PCL, of kniebanden, MCL en LCL. Maar ook is de brace in te zetten bij bijvoorbeeld meniscusproblematiek. 
BioSkin is opgebouwd uit 3 lagen, een oppervlakkige Nylon-Lycra-stretchlaag, de middelste SmartSkin-membraan voor transpiratie en vochtregulatie en nog een Nylon-Lycra-stretchlaag om de brace goed op zijn plaats te houden. BioSkin heeft de eigenschappen van een 2e huid, waardoor hij perfect op zijn plaats blijft, de zogenaamde SkinLoc. BioSkin is hypoallergeen om huidirritaties te voorkomen. 

 

Kenmerken van een BioSkin Hinged Knee Instapbrace

 

Ademend, hypoallergeen materiaal 
Kleur: zwart
Links en rechts te gebruiken

Aanbevolen producten

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399