• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 15u

Vanaf € 12,13 Prijs (incl. btw)

05784


(0)

Een ortho Support kniebandage basic is gemaakt van neopreen.
De ortho Support kniebandage basic heeft een open knieschijf met een ronde pelotte (drukkussen) voor extra knieschijfstabilisatie.

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Algemene informatie over de ortho Support kniebandage:De neopreen ortho Support kniebandage basic geeft lichte stabiliteit aan het kniegewricht en compressie (druk). Door de compressie wordt eventueel aanwezig vocht verwijderd.

Bij knieschijf instabiliteit (ziekte van Ehlers Danlos; hypermobiliteit; retropatellaire chondropathie; patella-femoraal pijnsyndroom; statusna (sub)luxatie van de patella) geeft de knieschijf pelotte extra stabiliteit.

Indicaties voor de de ortho Support kniebandage basic: Lichte ondersteuning bij slijtage van het kniegewricht (gonartrosis), reuma (reumatoïde artritis), na lichte blessures, jicht van het kniegewricht (artritis ureca) en een status na een knie(kijk)operatie.

De ortho Support kniebandage basic zorgt door de compressie voor grotere spieractiviteit van de spieren van het bovenbeen (proprioceptieve reflex).


 

Kenmerken van een ortho Support kniebandage:Materiaal: Neopreen bekleed met een katoenen binnenbekleding en een nylon jersey buitenbekleding

Instapbandage

Knieschijfpelotte

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399