• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

€ 253,88 Prijs (incl. btw)

06130


levertijd 4 a 5 werkdagen
(0)

De hydraulische vingerkrachtmeter van Saehan wordt ook wel Pinch Gauge genoemd. Deze dynamometer wordt gebruikt voor metingen van de kracht bij vingertop, buigpunt en palm.


Wat is een Saehan vingerkrachtmeter?

Een Saehan vingerkrachtmeter is een hydraulische krachtmeter en wordt ook wel Pinch Gauge genoemd. Deze dynamometer wordt gebruikt voor metingen van de vingerkracht bij vingertop, buigpunt en palm. Deze hydraulische krachtmeter heeft een nieuwe hydraulische systeem en werkt daardoor nog juister.
 

Wanneer gebruik je een Pinch Gauge?

De vingerkrachtmeter kan als diagnostisch instrument gebruikt worden. Maar ook om vooruitgang van de revalidatie te volgen. Deze knijpkrachtmeter verzekert gemakkelijke en betrouwbare metingen. 
 

Hoe meet een handdynamometer?

De klant moet druk uitoefenen op de vingerkrachtmeter met het uiteinde van de vinger. Door met de duim op de knop van de Pinch Gauge te drukken, wordt de kracht op de schaal getoond. De positie van de vingers kan de meting aanzienlijk beïnvloeden. Let daarom goed op hoe de patiënt de drukoefening uitvoert. De kracht van de vingerkrachtmeter wordt zowel in pond als kilogram weergegeven. De hoogst gemeten kracht wordt aangegeven met de nul-naald, deze kan eenvoudig worden teruggedraaid naar het beginpunt om de meting te resetten.

Unieke productcode (UPC)06130
ProducttypeMeetinstrument
Categorieën Saehan krachtmeters Dynamometer, Krachtmeters analoog, Spierkrachtmeters analoog
Prijs (excl. btw)€ 209,82
Prijs (incl. btw)€ 253,88
BTW hoog (21%)€ 44,06
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399