• GRATIS VERZENDEN
  VANAF € 60 INCL BTW

 • DESKUNDIG
  ADVIES

 • GROOT
  ASSORTIMENT

 • SNELLE
  LEVERTIJD

Winkelmand

€ 66,45 Prijs (incl. btw)

05111


Beschikbaar

Het Sissel Classic orthopedisch hoofdkussen is het standaard orthopedisch nekkussen van Sissel. Het design (met nekrol van 11 of 14 cm) van het hoofdkussen zorgt voor een goede ondersteuning van nek en schouders. Hierdoor worden de wervels en tussenwervelschijven ontlast. De Sissel Classic is gemaakt van Polyurethaanschuim (PUR), dit geeft direct een stevige ondersteuning aan nek en schouders.

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Algemene informatie over het Sissel Classic orthopedisch hoofdkussen:Een orthopedisch kussen is voor een goede nachtrust van belang. Het Hoofdkussen Sissel Classic is gemaakt van High Resilience (HR) schuim (polyurethaanschuim), wat een directe respons geeft voor een goede opvulling van de nek en schouderregio. Juist voor mensen die met klachten opstaan, is een orthopedisch kussen aan te bevelen. Indicaties voor een Hoofdkussen Sissel Classic zijn: diverse soorten hoofdpijn, nekklachten (ook na een whiplash), schouderklachten (o.a. slijmbeursontstekeningen in combinatie met een traagfoam oplegmatras), ziekte van Bechterew (reumatoïde klacht van de wervelkolom), neuropathiën naar een arm, spierklachten (Thoracic Outlet Syndroom; TOS), een nekhernia en na operatieve ingrepen aan nek en/of schouder.Kenmerken van het Sissel Classic orthopedisch hoofdkussen:Het orthopedisch Hoofdkussen Sissel Classic wordt in twee maten geleverd:

Medium : 47 x 33 x 11 (nekrol) cm

Large: 47 x 33 x 14 (nekrol) cm

Inclusief witte kussensloop

Materiaal kussensloop: 75% Katoen, 25% Polyester
Unieke productcode (UPC)05111
ProducttypeKussen
Categorieën Sissel Orthopedische kussens
Prijs (excl. btw)€ 54,92
Prijs (incl. btw)€ 66,45
BTW hoog (21%)€ 11,53
Beschikbaarheid Beschikbaar
Itemgroup 1
Merk Sissel
Indicaties Frozen shoulder, Myalgische Encephalomyelitis, Periarthritis humeroscalularis/rotator-cuff syndroom, Standsafwijking CWK, Standsafwijking TWK, Verbeningsstoornissen wervelkolom (niet gespecificeerde regio), Post-traumatische CWK klachten, Cervicaal syndroom a-specifiek, Cervicaal syndroom specifiek, Cervicale vasculaire aandoeningen, Cervicocephale klachten, Cervicothoracale klachten

Aanbevolen producten

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399