• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Vanaf € 18,21 Prijs (incl. btw)

05525


(0)

De ortho Heel cups met spot zijn zachte inleghakken voorzien van een centrale softspot (zachter deel).
Het zachtere deel van de ortho Heel cups met spot is blauw gekleurd en volledig geïntegreerd in het siliconen materiaal.
Hierdoor ontstaat vermindering van druk en ontlasting van pijn onder de hiel.
 

Nu 20% korting als u er meer dan 1 afneemt.

 

 

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Waarvoor is een inlegzooltje?

De meeste schoenen hebben niet een al te goed voetbed. Ze geven dan te weinig demping onder de hiel en geven de voet niet voldoende ondersteuning. Vooral bij de meer goedkope schoenen is dit vaak het geval. Goede zooltjes geven extra demping, waardoor er minder stoten op de hiel komen bij het lopen, waardoor de hielpijn minder wordt. Ook kunnen ze kleine voetafwijkingen compenseren.

Indicaties voor de ortho Heel cups met spot

 • hielpijn;
 • hielspoor;
 • fasciitis plantaris.
 • Ook kunnen de heel cups gebruikt worden bij een overbelasting aan het onderbeen, voor meer informatie over de klachten en de mogelijke ondersteuningen kunt u HIER terecht.

 

Specificaties van de heel cups met softspot zooltjes

Materiaal: Siliconen

Reinigen: Afspoelen met lauwwarm water en zachte zeep

Eenheid: Per paar

Contact: Vermijdt elk contact met open wonden

 

Verschillende soorten zooltjes

Behalve de Heel cups met softspot heeft premed ook een ruim assortiment zooltjes voor de hele voet en andere hielzooltjes.

 

Waar moet je rekening mee houden bij het kopen van hielzooltje?

Het valt niet mee om goede zooltjes te kiezen en de prijs varieert tussen de 14 euro en honderden euro’s voor sommige zelfgemaakte exemplaren. Belangrijk is dat de hak goed in de vorm past, dan wordt de druk goed verdeeld over de hele hak. Zo zijn er bij premed confectie zooltjes te koop in standaardmaten gebaseerd op je schoonmaat. Het voordeel van confectie zooltjes, is dat ze niet zo duur zijn en ze helpen prima voor preventie, verzachting en behandeling van hielpijn en hielspoor. Is ook een specifieke plek op de hiel extra gevoelig dan zijn deze heelspots met softspod helemaal geweldig.

Bij aanhoudende klachten adviseren wij u uw arts of fysiotherapeut te raadplegen. Als er echt structurele standafwijkingen van de voet ten grondslag liggen aan je klachten zal het vaak toch raadzaam zijn om op maat gemaakte steunzolen aan te schaffen.

Let op: Het kan even een paar dagen duren voordat je aan de nieuwe zolen gewend bent geraakt. Draag je nieuwe zolen daarom in het begin slechts een uur of twee en bouw dit dan elke dag 1 uur uit tot je er aan gewend bent.

 

Nadelen van hielkussen zooltjes

Goede zooltjes hebben alleen als nadeel, dat voeten soms lui worden door ondersteuning en de spiertjes in de voet minder getraind worden. Draag daarom alleen zooltjes als ze ook echt nodig zijn.

Unieke productcode (UPC)05525
ProducttypeBrace - Bandage
Categorieën Hielspoor, Hielpijn kussens, Gescheurde achillespees, Achillespees ontsteking, Achillespees overbelasting, Enkel peesontsteking, Voet haglundse exostose, Hielspoorklachten, Hielpijn, Voet slijmbeursontsteking, Voet ziekte van sever
Prijs (excl. btw)€ 15,05
Prijs (incl. btw)€ 18,21
BTW hoog (21%)€ 3,16
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399