• GRATIS VERZENDEN
  VANAF € 60 INCL BTW

 • DESKUNDIG
  ADVIES

 • GROOT
  ASSORTIMENT

 • SNELLE
  LEVERTIJD

Winkelmand

€ 79,73 Prijs (incl. btw)

00214


Beschikbaar

Fraai uiterlijk met anatomische vorm. Superieure stretch. Minder gewicht. Geschikt voor watersport en goed wasbaar.

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Algemene informatie over de Safehip AirX heupbeschermer:Uit een recente studie met 572 patiënten waarbij 144 valpartijen met een directe impact op de SAFEHIP® AirX heupbeschermer werden waargenomen, werd zelfs geen enkele heupfractuur geconstateerd.

De SAFEHIP® AirX heupbeschermer is een comfortabele katoenen/lycra onderbroek met ingenaaide dunne, maar sterke en beschermende kunststofschalen, welke de heup als een valhelm beschermt. Toch is een SAFEHIP® AirX zeer discreet: gedragen als normaal ondergoed ziet men hem onder normale kleding niet zitten.

De SAFEHIP®-heupbeschermer is inmiddels bij meer dan 2500 patienten uitgebreid wetenschappelijk onderzocht en gebleken is dat de SAFEHIP®-heupbeschermer de incidentie van heupfracturen met >50% verminderd.

Gebruik van de SAFEHIP®-heupbeschermer verminderd bovendien de angst om te vallen, waardoor de patiënt zich vrijer en veiliger kan bewegen. Hierdoor neemt de "kwaliteit van leven" voor de patiënten enorm toe.

De schalen zijn zo ingenaaid dat ze altijd op de juiste plek zitten en een optimale bescherming bij een val bieden. Een SAFEHIP®-heupbeschermer is een effectieve en comfortabele heupbeschermer die speciaal ontwikkeld is om heupfracturen te voorkomen.Kenmerken van de Safehip AirX heupbeschermer:De SAFEHIP®-heupbeschermer kan bij temperaturen tot 95°C gewassen worden en kan in de wasdroger gedroogd worden.
Unieke productcode (UPC)00214
ProducttypeBrace - Bandage
Categorieën Heup, Valpreventie heup, Bovenbeenbreuk, Bovenbeen preventie
Prijs (excl. btw)€ 73,15
Prijs (incl. btw)€ 79,73
BTW laag (9%)€ 6,58
Beschikbaarheid Beschikbaar

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399