• GRATIS VERZENDEN
  VANAF € 60 INCL BTW

 • DESKUNDIG
  ADVIES

 • GROOT
  ASSORTIMENT

 • SNELLE
  LEVERTIJD

Winkelmand

€ 42,19 Prijs (incl. btw)

00182


Beschikbaar

De GloboMedic is een verstevigde halskraag voorzien van een schuimstof met een huidvriendelijke bekleding. De GloboMedic nekkraag is eenvoudig sluitbaar met een klittenbandsluiting.

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Algemene informatieover de GloboMedic Global halskraag:De GloboMedic is een anatomisch gevormde, steunende, halskraag met extra versteviging binnen de kraag.

De GloboMed Strong steunt de halswervelkolom en bevordert de spierontspanning, zodat bestaande klachten verminderen. Het draagcomfort wordt verzorgd door een bijzonder licht en onopvallend materiaal en de huidvriendelijke bekleding. De maatvoering biedt een uitgebreid assortiment van productvarianten, zodat er rekening gehouden wordt met anatomische verschillen. De GloboMed Strong is door zijn eenvoudig hanteerbare klittenbandsluiting gemakkelijk om en af te doen.Kenmerken van de GloboMedic Global halskraag:Handwasbaar in lauwwarm water met zachte zeep.

Kleur beige.
Unieke productcode (UPC)00182
ProducttypeBrace - Bandage
Categorieën Halskragen verstevigde, Schouderbrace, Acuut nekletsel, Nek artrose en artritis, Nek breuk fractuur, Nek discopathie, Nek hernia, Nek reumatoide artritis, Nek revalidatie, Nek torticollis, Nek whiplash
Prijs (excl. btw)€ 38,71
Prijs (incl. btw)€ 42,19
BTW laag (9%)€ 3,48
Beschikbaarheid Beschikbaar
Category Orthopedische hulpmiddelen
Itemgroup 1
Hoofdproduct Halskraag
Merk Bauerfeind
Zoekkleur Bruin
Indicaties Nek pathologie, Post-traumatische CWK klachten, Hoofdpijn, Post O.K. CWK, Cervicaal syndroom a-specifiek, Cervicaal syndroom specifiek, Cervicale vasculaire aandoeningen, Cervicocephale klachten, Cervicothoracale klachten

Aanbevolen producten

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399