• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Vanaf € 28,08 Prijs (incl. btw)

00162


(0)

CerviLoc van Bauerfeind is een nekkraag die voorkomt dat er bewegingen worden gemaakt die pijn veroorzaken. Ze ondersteunen het hoofd waardoor de nek ontlast wordt. Het verwarmende effect helpt bij het ontspannen van de nekspieren. De Cerviloc is een niet verstevigde halskraag

Zoek een product op basis van de onderstaande filters.

Voordelen van een Cerviloc van Bauerfeind

CerviLoc van Bauerfeind is een nekkraag die voorkomt dat er bewegingen worden gemaakt die pijn veroorzaken. Ze ondersteunen het hoofd waardoor de nek ontlast wordt. Het verwarmende effect helpt bij het ontspannen van de nekspieren. De Cerviloc is een niet verstevigde halskraag.

- Stabiliseert en verlicht spanning
- Anatomisch gevormd, perfecte pasvorm
- Ademende en lichtgewicht materiaal
 

Wanneer kan een Cerviloc worden toegepast

Nekpijn gaat vaak gepaard met een stijve nek en pijnlijke schouders en/of armen. Soms straalt de pijn uit naar het hoofd. In de meeste gevallen zijn de spieren verstijfd en is de mobiliteit van het hoofd beperkt. Deze pijnklachten die ontstaan vanuit de nekwervels worden meestal omschreven als cervicaal syndroom.

Herhaaldelijke- of blijvende pijnklachten en stijfheid van de nek kunnen leiden tot ongewenste bewegingsstress. In het ergste geval kunnen deze lachten leiden tot slijtage van de tussenwervelschijven of substantiële neurologische beschadiging.

Bij een snelheid gerelateerde ongevallen krijgt de nek vaak ook een enorme “klap’ te verduren. Vanwege de hoge graad van bewegelijkheid en ons relatief zware hoofd kan er een whiplash ontstaan.
 

Comfortabele lichtgewicht nekkraag

CerviLoc heeft vanwege de anatomische vorm een hoog draagcomfort. Daarnaast bestaat deze nekkraag uit zacht, licht en ademend materiaal.

Unieke productcode (UPC)00162
ProducttypeBrace - Bandage
Categorieën Halskragen zacht, Schouderbrace, Acuut nekletsel, Nek artrose en artritis, Nek breuk fractuur, Nek Cervicaal syndroom, Nek discopathie, Nek hernia, Nek reumatoide artritis, Nek revalidatie, Nek torticollis, Nek whiplash
Prijs (excl. btw)€ 25,76
Prijs (incl. btw)€ 28,08
BTW laag (9%)€ 2,32
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.

Aanbevolen producten

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399