• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Het is ook mogelijk dat er zwelling bij het sleutelbeen kan ontstaan na een fractuur of een luxatie. Een luxatie is het uit de kom schieten van het kopje van het sleutelbeen. Het sleutelbeen zit met bandjes vast aan de schouder, maar door een val erop of op een uitgestrekte arm kunnen deze scheuren.


Welke producten voor de sleutelbeen kunt u het beste kiezen?

In de acute fase is de Mitella Ortho Medical (05634) geschikt. In een latere fase is de Schouderbrace Med Plus (05323) aan te raden.

zware medium lichte brace

De beste producten voor de sleutelbeen op een rijtje

We hebben de zeer goede producten voor de sleutelbeen nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

Mitella Ortho Medical Schouder en Arm
05634

Een Ortho Rest Mitella wordt gedragen als draagondersteuning voor de schouder en arm en als bewegingsbegrenzer. De mitella immobiliseert de schouder en arm maar ook de elleboog en onderarm. Hierdoor wordt de klachten minder, en zorgt de mitella schouderbrace voor rust en ontspanning. De zwarte Ortho Rest mitella is zowel voor de linker, als voor de rechter zijde te gebruiken..

€ 16,40

Schouderbrace Push Med Plus Zonder Nekbelasting
05323

Voor extra fixatie en stabilisatie van het schoudergewricht is de Push med Schouderbrace Plus ontwikkeld. De Push med Schouderbrace Plus bestaat uit vier onderdelen: rompband, bovenarmlus, polslus en schouderband. Zonder de nek te belasten kan de positie van de arm door de Push med Schouderbrace Plus worden ingesteld en gefixeerd. Een extra schouderband wordt over de tegengestelde schouder aangebracht en kan de stand van de onderarm enigszins aanpassen om stuwing van vocht te voorkomen. De patiënt kan deze brace gemakkelijk zelf aan- en uittrekken. Aandoeningen, waardoor de Push med Schouderbrace Plus wordt gebruikt liggen in het gebied van het schoudergewricht, de bovenarm en het sleutelbeen.

€ 64,58

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399