• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Zwelling in het onderbeen kan ontstaan na een verstuiking/verzwikking van de enkel, trauma, overbelasting of na een operatie. Tevens kan er ook zwelling rondom de enkel en onderbeen aanwezig zijn door circulatie problematiek, dit wordt dan oedeem genoemd. Dit geeft vaak een glanzend gespannen huid en er blijft een kuiltje aanwezig als je er op hebt gedrukt.


Welke producten voor het onderbeen kunt u het beste kiezen?

Wanneer het oedeem alleen rond de enkel zit dan is de CEP wandelsok (06164) al voldoende. Mocht oedeem ook in het onderbeen zitten dan is de CEP run 3.0 compressiekous (06163) nodig.

zware medium lichte brace

De beste producten voor het onderbeen op een rijtje

We hebben de zeer goede producten voor het onderbeen nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

CEP Hiking Socks Wandelsokken Merino Mid Cut
06164

De Hiking Socks geven een optimale ondersteuning van de doorbloeding. Hiermee wordt het wandelen prettiger en is langer vol te houden. Daarnaast is er meer comfort en bescherming. De kousen verschuiven niet, hierdoor minder kans op pijn of blaren. De sokken zijn er in het zwart. Maar ook leverbaar in de kleuren groen en oranje, neem dan wel eerst even contact op.   Welke maat heb ik nodig?

€ 25,75

CEP Run 3.0 Compressiekousen
06163

De compressiesok geeft door het van beneden naar boven lopende drukprofiel een optimale ondersteuning bij de aanvoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen tijdens en na een training. Hierdoor is er een beter en sneller herstel. Door de perfecte pasvorm rond voet en kuit voelt de kous aan als een tweede huid. De sokken zijn in de kleuren zwart, wit en donkerblauw te verkrijgen. Maar ook leverbaar in de kleuren geel, groen, roze, oranje, rood en paars. Neem dan wel eerst even contact op. Welke maat heb ik nodig?

€ 49,51

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399