• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Zwelling van de knie kan ontstaan na een verstuiking/verzwikking, trauma, overbelasting of na een operatie. Het is afhankelijk van de mate van de blessure hoeveel zwelling er ontstaat. Een gezwollen knie is tevens warm, kan rood zijn en beperkt de mate van beweging.


Welke producten voor de knie kunt u het beste kiezen?

Als de brace alleen gebruikt moet worden om de zwelling te bestrijden dan is de Kniebrace Genu Train (00164) aan te raden. Is er naast zwelling ook bandletsel dan is de Genumedi Pro (06159) erg goed. Gaat het om naast de zwelling de patella te stabiliseren dan is de Kniebrace Bio Skin Patella (02888) het beste.

zware medium lichte brace

De beste producten voor de knie op een rijtje

We hebben de zeer goede producten voor de knie nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

Kniebrace GenuTrain
00164

Bauerfeind Genutrain kniebrace Bij instabiliteit, zwelling en pijn zorgt de GenuTrain kniebrace voor vermindering van vocht en pijn in het kniegewricht en een betere stabiliteit.

€ 66,29

Genumedi Pro Kniebrace Medi
06159

Bij acute knieblessures, maar ook bij overbelasting of zwelling in de knie geeft deze brace een optimale ondersteuning. De scharnieren geven veel steun aan de knie. De siliconen pelotte rond de patella, deze zorgt voor compressie om zwelling te verminderen en pijnverlichting te bieden. Tevens geeft deze ring drukontlasting rond de knieschijf. De brace is goed te gebruiken in het dagelijks leven, maar ook met sporten. Welke maat heb ik nodig?  

€ 89,00

Kniebrace BioSkin Patella Stabilizer Conforma Hinge
02888

De Bioskin Patella Stabilizer met Corforma-scharnier is zeer geschikt ter ondersteuning bij patella klachten, zwelling en artrose van de knie. De corforma scharnieren zorgen voor extra stabiliteit maar door het ontwerp blijft de kniebrace licht en comfortabel.

€ 98,31

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399