• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

In het onderbeen is het de kuit die verrekt kan worden. Ook deze spier raakt vaak geblesseerd door explosieve bewegingen. Ook bij de kuit komt het vaak door slechte warming up, overbelasting, slechte trainingsopbouw, verkorte of verzwakte spieren. Pijn en zwelling is dan vaak aanwezig en is er pijn bij het afwikkelen. Bij te snelle sporthervatting kan de spier zelfs scheuren.


Welke producten voor de kuit kunt u het beste kiezen?

Voor een kuitverrekking zijn er 2 braces die de oplossing zijn, namelijk Kuitbrace Bioskin (04400) of CEP Calf Sleeves (06166).

zware medium lichte brace

De beste producten voor de kuit op een rijtje

We hebben de zeer goede producten voor de kuit nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

Kuitbrace BioSkin Calf Skin
04400

Preventief voor zweepslagen. Goed ademend. Licht gewicht. Draagbaar tijdens zwemmen. Wasbaar. Samenstelling materiaal vergelijkbaar met neopreen.

€ 36,95

CEP Calf Sleeves 3.0 Compressie tubes
06166

De compressie tubes geeft door het van beneden naar boven lopende drukprofiel een optimale ondersteuning bij de aanvoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen tijdens en na een training. Hierdoor is er een beter en sneller herstel. Door de perfecte pasvorm rond de kuit voelt de kous aan als een tweede huid. De sokken zijn in de kleuren zwart, wit en donkerblauw te verkrijgen. Maar ook leverbaar in de kleuren geel, groen, oranje en rood.   Welke maat heb ik nodig?

€ 31,46

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399