• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

De knie heeft 2 kniebanden, namelijk de binnenste en buitenste knieband. Deze banden bevinden zich dan ook aan de binnenkant en buitenkant van de knie. De functie is dan ook om de knie steun te geven aan zijdelingse bewegingen. Op het moment dat bij een trauma deze bewegingen te ver gaan kan een knieband oprekken of inscheuren. Als de kniebanden verrekt zijn, is er pijn, stijfheid, een instabiel gevoel en vaak juist geen zwelling van de hele knie.


Welke producten voor de kniebanden kunt u het beste kiezen?

Afhankelijk van de ernst van de blessure zijn er meerdere braces. Bij een ernstige verrekking is de Kniebrace Mediortho Collamed (02651) een goed brace. Bij milder letsel is de Kniebrace Bioskin Crossfire (06123) te adviseren. Wanneer de brace moeilijk over de knie kan dan is de Kniebrace 3-Tex (05804) ideaal.


zware medium lichte brace

De beste producten voor de kniebanden op een rijtje

We hebben de zeer goede producten voor de kniebanden nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

Kniebrace Mediortho Collamed
02651

Goede stabilisering d.m.v. 4 fixatiebanden. Gepatenteerd physioglide-scharnier (rol-/glijbew.). Zijbandstablisering d.m.v. scharnierspalken. Bewegingsbeperkingen of standfixatie is instelbaar. Met instelbare buig- en/of strekbeperkingen. Stabiliteit, compressie en propriocepsis. Achterzijde heeft speciale ventilatievoorziening. Airtex voor elasticiteit en lucht doorlaatbaarheid.

€ 162,41

Kniebrace Bioskin Crossfire Gel
06123

Deze ondersteunende scharnierende kniebrace is licht van gewicht en ideaal voor mensen die herstellen van verschillende knieblessures. Door gebruik te maken van de kniebrace blijft men mobiel en actief tijdens het herstel van de blessure. Een extreem lichtgewicht en flexibel scharnier biedt meer gewrichtsstabiliteit terwijl het volledige bewegingsvrijheid biedt. De basiskous van de CrossFire Conforma Hinge heeft een siliconen pelotte rond de patella en zorgt voor compressie om zwelling te verminderen en pijnverlichting te bieden. Aan de achterzijde van de knie is het Cirrus-materiaal geplaatst zonder irriterende naden. Dit achterpaneel is in een licht gebogen positie genaaid, waardoor opeenhoping achter de knie vrijwel wordt voorkomen.   Welke maat heb ik nodig?

€ 98,31

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399