• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

In het bovenbeen kan een verrekking ontstaan in de hamstring en quadriceps. Het ontstaat meestal bij explosieve bewegingen en dan met name op het sportveld. Oorzaken kunnen zijn, slechte warming up, overbelasting, slechte trainingsopbouw, verkorte of verzwakte spieren. Aanspannen en rekken van de spier is pijnlijk en er kan zwelling zijn. Bij te snelle sporthervatting kan het zijn dat de blessure weer terugkomt en verergert.


Welke producten voor het bovenbeen kunt u het beste kiezen?

Bij een behoorlijke spierverrekking in het bovenbeen dan is de Bovenbeenbrace Myo Train (04658) de beste. Wanneer het gaat om een mildere blessure dan is de Bioskin Tigh (01624) aan te raden. Gaat het om preventie bij het sporten dan is de Spierscheur Bovenbeen Bandage (09001) ideaal.


zware medium lichte brace

De beste producten voor het bovenbeen op een rijtje

We hebben de zeer goede producten voor het bovenbeen nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

Bovenbeenbrace MyoTrain
04658

De spierbandage MyoTrain geeft druk en bescherming aan geblesseerde spieren, zoals kneuzingen, zweepslagen, spierverrekkingen of verhoogde spierspanningen.

€ 89,37

BioSkin Thigh Sleeve
01624

Compressie aan bovenbeenspieren. Extra rekbare band voor lokale druk en bescherming. BioSkin volgt bewegingen van het lichaam (2e huid). Zeer geschikt voor sportomstandigheden. BioSkin is dun met zeer goede warmteregulatie. BioSkin is hypo-allergeen (geen huidirritaties). SkinLoc voor de perfecte lichaamsaansluiting. SmartSkin voor een optimale vochtregulatie.

€ 61,96

Spierscheur Bovenbeen Bandage OM
09001

De Bovenbeen Bandage Ortho Medical geeft door het strak elastische materiaal een ideale compressie aan het bovenbeen. Tevens geeft de bandage warmte aan het bovenbeen en is toch goed vocht regulerend. Verder geeft de bovenbeenbandage geen huidirritaties en glijdt niet af.  Welke maat heb ik nodig? Meet de omvang van het midden van het bovenbeen. In de tabel is te zien welke maat je nodig hebt.  

€ 18,96

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399