• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

De kuitspier is in het onderbeen de spier die nog wel eens kan scheuren. Dit wordt dan vaak een zweepslag genoemd, het lijkt dan of je een trap tegen je kuit krijgt. De functie van de kuit is de afzet tijdens het looppatroon. Het is een spier die soms explosief moet functioneren en hierdoor kwetsbaar is. Binnen het assortiment van Premed zijn er producten om de spierscheuring te ondersteunen. Deze producten kunnen ook preventief gebruikt worden na de blessure bij het weer opbouwen van de sport of werkzaamheden.


Welke producten voor de kuit kunt u het beste kiezen?

Bij een acute spierscheur van de kuit dan is de Kuitbrace Bio Skin Calfskin (04400) de beste oplossing. Deze kan ook altijd preventief worden ingezet. Om na een zweepslag van de kuit het sporten weer op te bouwen of om ook preventief een spierscheur te voorkomen zijn de compressiekousen (06163) of compressie tubes (06166) van CEP een must.


zware medium lichte brace

De beste producten van de kuit op een rijtje

We hebben de zeer goede producten van de kuit nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

Kuitbrace BioSkin Calf Skin
04400

Preventief voor zweepslagen. Goed ademend. Licht gewicht. Draagbaar tijdens zwemmen. Wasbaar. Samenstelling materiaal vergelijkbaar met neopreen.

€ 36,95

CEP Run 3.0 Compressiekousen
06163

De compressiesok geeft door het van beneden naar boven lopende drukprofiel een optimale ondersteuning bij de aanvoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen tijdens en na een training. Hierdoor is er een beter en sneller herstel. Door de perfecte pasvorm rond voet en kuit voelt de kous aan als een tweede huid. De sokken zijn in de kleuren zwart, wit en donkerblauw te verkrijgen. Maar ook leverbaar in de kleuren geel, groen, roze, oranje, rood en paars. Neem dan wel eerst even contact op. Welke maat heb ik nodig?

€ 49,51

CEP Calf Sleeves 3.0 Compressie tubes
06166

De compressie tubes geeft door het van beneden naar boven lopende drukprofiel een optimale ondersteuning bij de aanvoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen tijdens en na een training. Hierdoor is er een beter en sneller herstel. Door de perfecte pasvorm rond de kuit voelt de kous aan als een tweede huid. De sokken zijn in de kleuren zwart, wit en donkerblauw te verkrijgen. Maar ook leverbaar in de kleuren geel, groen, oranje en rood.   Welke maat heb ik nodig?

€ 31,46

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399