• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

De hamstrings zijn de spieren aan de achterkant van het bovenbeen, met de voornaamste functie het buigen van de knie. De quadriceps zijn de spieren aan de voorkant, die zorgen voor het strekken de knie. De spierscheuring gebeurt meestal bij het plotseling starten en stoppen tijdens het sporten, een snelle richtingsverandering of als de spier overrekt. De producten die Premed te bieden heeft kunnen ook preventief gebruikt worden na de blessure of bij het weer opbouwen van de sport of werkzaamheden.


Welke producten voor het bovenbeen kunt u het beste kiezen?

Bij een acute spierscheur in het bovenbeen dan is de Spierscheur Bovenbeen Bandage OM (09001) de beste oplossing. Deze kan ook altijd preventief worden ingezet. Om na een spierscheur van het bovenbeen het sporten weer op te bouwen of om ook preventief een spierscheur te voorkomen dan is de Compressiebroek LP (01842) te adviseren.


zware medium lichte brace

De beste producten voor het bovenbeen op een rijtje

We hebben de zeer goede producten voor het bovenbeen nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

Spierscheur Bovenbeen Bandage OM
09001

De Bovenbeen Bandage Ortho Medical geeft door het strak elastische materiaal een ideale compressie aan het bovenbeen. Tevens geeft de bandage warmte aan het bovenbeen en is toch goed vocht regulerend. Verder geeft de bovenbeenbandage geen huidirritaties en glijdt niet af.  Welke maat heb ik nodig? Meet de omvang van het midden van het bovenbeen. In de tabel is te zien welke maat je nodig hebt.  

€ 18,96

Compressiebroek LP Trimbroek 712A
01842

Een lichtgewicht warmte vasthoudende broek of trimbroek houdt de spieren warm. De LP Trimbroek 712A heeft een preventieve werking op spier- en peesblessures aan lies-, bekken- en bovenbeenspieren.

€ 33,79

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399