• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Wanneer er een spierscheur plaatsvindt in het onderbeen en zit dit onder de bolling van de kuit dan is het vaak de achillespees die is gescheurd. Een gescheurde achillespees of achillespeesruptuur is een geheel of gedeeltelijke scheuring van de achillespees. Meestal voelt het moment van een dergelijke scheuring als een schop of klap tegen de kuit. De scheuring kan gebeuren tijdens belasting van de pees, maar kan ook bij relatief zeer kleine bewegingen plotseling ontstaan. Bij volledige afscheuring is de kuitspier niet meer verbonden met de voet. De behandeling kan operatief of conservatief zijn. In beide gevallen is een brace de ideale ondersteuning voor de pees tijdens het herstel of tijdens de opbouw van het sporten of werkzaamheden.


Welke producten voor de achillespees kunt u het beste kiezen?

Bij een acute achillespeesruptuur dan is de Airwalker Rebound Enkelorthese (05349) het product dat gebruikt moet worden. In een tweede fase dan is de Achillespacebrace Achillo Train (00161) de brace die dan noodzakelijk is. Dit in verband met de compressie en de hakverhoging.


zware medium lichte brace

De beste producten voor de achillespees op een rijtje

We hebben de zeer goede producten voor de achillespees nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

Airwalker Rebound Enkelorthese
05349

Dankzij Flex-Foot™, een lichtgewicht koolstofvezelverbinding, is de Rebound Airwalker enkelorthese licht en sterk met een grote mate van comfort en stabiliteit. Een geïntegreerde pomp met gekoppelde luchtkussens aan binnen en buitenzijden zorgen voor een gelijkmatige compressie. Een uitlaatventiel laat de lucht ontsnappen, wanneer de Air Walker wordt afgedaan. Duidelijk de beste Airwalker die op de markt is te vinden.

€ 147,10

Achillespeesbrace AchilloTrain
00161

De AchilloTrain is een rekbare bandage in twee richtingen. Ingeweven visco-elastische para-achillaire pelotte. Minder strak boord ter preventie van stuwing. Ingeweven visco-elastisch hielkussen. Anatomische vormgeving.

€ 75,21

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399