• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Van een revalidatie van de schouder is sprake na een operatie of trauma. Het kan hierbij gaan om een luxatie, het uit de kom schieten van de schouder, peesruptuur of na een breuk. Tijdens of na de revalidatie kan het zeker van pas komen om de schouder te ondersteunen.


Welke producten voor de schouder kunt u het beste kiezen?

Om een schouder volledig te immobiliseren bij een revalidatie dan is de Mitella Ortho Medical (05634) goed. Mag de schouder al wat meer gebruikt worden, dan is de Schouderbrace Push Med (02927) ideaal. Gaat het om ondersteuning in de revalidatie na een schouderluxatie, dan is de Schouderbrace Omo Train (00290) erg goed

zware medium lichte brace

De beste producten voor de schouder op een rijtje

We hebben de zeer goede producten voor de schouder nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

Mitella Ortho Medical Schouder en Arm
05634

Een Ortho Rest Mitella wordt gedragen als draagondersteuning voor de schouder en arm en als bewegingsbegrenzer. De mitella immobiliseert de schouder en arm maar ook de elleboog en onderarm. Hierdoor wordt de klachten minder, en zorgt de mitella schouderbrace voor rust en ontspanning. De zwarte Ortho Rest mitella is zowel voor de linker, als voor de rechter zijde te gebruiken..

€ 16,40

Schouderbrace Push Med Fixatie Zonder Nekbelasting
02927

Stabilisatie van het schoudergewricht met de Push med Schouderbrace is een effectieve schouderfixatie zonder nekbelasting. De Push med Schouderbrace bestaat uit drie onderdelen: rompband, bovenarmlus en polslus. Posities van de Push med Schouderbrace kunnen met klittenband zo worden ingesteld en gefixeerd dat de arm optimaal wordt ondersteund. Aantrekken van de brace kan gemakkelijk door de patiënt zelf worden uitgevoerd. Indicaties liggen in het gebied van het sleutelbeen, de bovenarm en het schoudergewricht. Contra indicaties voor deze brace zijn niet bekend. Bij te strak aantrekken kunnen stuwingklachten ontstaan.

€ 53,52

Schouderbrace OmoTrain
00290

Klachten van het schoudergewricht worden met de OmoTrain schouderbrace verminderd. De OmoTrain verlicht de pijn en de beweeglijkheid (mobiliteit) wordt gestimuleerd.

€ 94,32

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399