• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Bij de enkel gaat het bij revalidatie vaak over het herstel na een breuk. Dit vaak een Weberfractuur genoemd, uitgedrukt in gradatie A, B of C. Ook komt bij de enkel peesletsel of herstel na een blessure voor. In alle gevallen kan er gebruik gemaakt worden van een brace, van lichte steun tot volledige immobilisatie.


Welke producten voor de enkel kunt u het beste kiezen?

Als er volledig geïmmobiliseerd moet worden dan is de Airwalker Rebound (05349) de oplossing. Gaat het om een situatie die milder is of waarbij de enkel al gevorderd is in de revalidatie, dan is de Enklebrace ASO (02638) aan te raden. Om de enkel weer aan te sterken dan zijn de Tunturi Balance Pad (06080) en de Balancetrainer Theraband coordinatie (03077).


missing image

De beste producten voor de enkel op een rijtje

We hebben de zeer goede producten voor de enkel nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

Airwalker Rebound Enkelorthese
05349

Dankzij Flex-Foot™, een lichtgewicht koolstofvezelverbinding, is de Rebound Airwalker enkelorthese licht en sterk met een grote mate van comfort en stabiliteit. Een geïntegreerde pomp met gekoppelde luchtkussens aan binnen en buitenzijden zorgen voor een gelijkmatige compressie. Een uitlaatventiel laat de lucht ontsnappen, wanneer de Air Walker wordt afgedaan. Duidelijk de beste Airwalker die op de markt is te vinden.

€ 147,10

Enkelbrace ASO
02638

De ASO enkel brace is een super combinatie van een veterbrace met niet elastische banden. Ankercontructies van de A.S.O. Enkelbrace vergrendelen de hiel en sprongbot. Bandconstructie spronggewricht voorkomt schuiflade. Veterconstructie voor algehele stabiliteit. Extra (uitneembare) spalken binnen- en buitenenkel. Te gebruiken voor beide zijden. De brace is goed te gebruiken na een blessure, maar ook zeker preventief. Hij wordt bij veel sporten gebruikt, met name bij voetbal, tennis, basketbal, handbal, korfbal en hockey..

€ 58,10

Tunturi Balance Pad TPE
06080

Door de instabiliteit van het materiaal van de Tunturi Balance Pad moet je op zoek naar een correcte lichaamshouding en de juiste spierspanning. Met de Tunturi Balance Yoga Pad train je balans, coördinatie, stabiliteit en reactievermogen.

€ 35,99

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399