• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Meer informatie over preventie

Preventie is het beschermen van spieren, banden of gewrichten na een blessure of revalidatie. Zo kan het nodig zijn na een sportblessure aan banden of spieren. Om daarna sport weer op te pakken en de banden of spieren extra te beschermen is het gebruik van een brace een juiste preventieve maatregel. Ook wanneer gewrichten geblesseerd of geopereerd zijn is het verstandig om bij het starten van werkbelasting of sport en brace te gebruiken. Zeker bij het opbouwen van het sporten of werkzaamheden heeft Premed producten om preventief te ondersteunen.


Bovenbeen

Bij preventie van het bovenbeen gaat het vaak om de spieren van het bovenbeen te ondersteunen en bescherming bij het sporten. Veel voorkomend zijn dan een hamstring blessure en lies blessure. Dit zijn spieren die kunnen scheuren, verrekken of in de kramp kunnen schieten.

KLIK HIER voor de beste producten bij preventie bovenbeen.

Enkel

Enkel blessures komen heel veel voor tijdens het sporten. Het nadeel is dat als de banden beschadigd zijn, dat de enkel een stuk instabieler wordt en vaker kan gaan zwikken. Preventief is het dan verstandig om de banden te beschermen tijdens het sporten.

Klik HIER voor de beste producten bij preventie enkel.

Onderbeen

Er zijn verschillende blessures in het onderbeen die preventief voorkomen kunnen worden. Zo kan er met een hakverhoging gewerkt worden om achillespeesklachten te voorkomen. Tegen kramp, zweepslag, verrekking van de kuitspier is er met een compressiekous te werken. De compressie van de kous geen een behoorlijke ondersteuning van de spier en helpt de doorbloeding. Om scheenbeenvliesontsteking of shin splints te voorkomen kan er gebruik gemaakt worden van een zool. Zo ondersteun je de voet en op deze manier kan je klachten voorkomen van het scheenbeen.

Klik hier voor de beste producten bij preventie onderbeen.

Knie

Om preventief de knie te beschermen na een blessure of operatie is het verstandig om de knie te beschermen. De knie is een kwetsbaar gewricht met verschillende banden en meniscus. Ook bij belastende werkactiviteiten is het gebruiken maken van een brace aan te raden.

Klik hier voor de beste producten bij preventie knie.

Pols

De pols is een gewicht dat herhaaldelijk klachten kan geven.De pols is kwetsbaar, veel gebruikt en bestaat uit kapsel en meerdere banden die klachten kunnen geven. Om preventief deze klachten tegen te gaan is het gebruik van een goede brace verstandig.


Klik HIER voor de beste producten bij preventie pols.

Rug

Voor veel mensen is de rug een regio waar geregeld klachten voorkomen. Om preventief deze klachten voor te zijn is het verstandig de rug te ondersteunen. Er zijn verschillende mate van ondersteuning. Er bestaan meerdere braces in verschillende mate van ondersteuning.


Klik hier voor de beste producten bij preventie rug.

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399