• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Voor veel mensen is de rug een regio waar geregeld klachten voorkomen. Om preventief deze klachten voor te zijn is het verstandig de rug te ondersteunen. Er zijn verschillende mate van ondersteuning. Er bestaan meerdere braces in verschillende mate van ondersteuning.


Welke braces voor de rug kunt u het beste kiezen?

Braces voor de rug die goed volstaan zijn de Spit Rugbrace Ortho Medical (09020) en de Hernia Rugbrace Ortho Medical (05793). Moet de rug behoorlijk ondersteunt worden dan is Rugbrace EVO Tec (04239) nog be.


missing image

De beste braces voor de rug op een rijtje

We hebben de zeer goede braces voor de rug nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

Spit Rugbrace Ortho Medical
09020

De rugbrace geeft een optimale steun op het moment dat er rugklachten zijn. Ook wanneer het in de rug is geschoten is deze brace aan te raden. Door gebruik te maken van de brace wordt de rug ontlast en is het weer mogelijk om de normale activiteiten van het dagelijks leven weer op te pakken. Tevens is deze rugbrace ook preventief goed te gebruiken. Dit wanneer er rugklachten zijn geweest of bij het überhaupt zwaar belasten van de rug. De brace kan gemakkelijk onder kleding gedragen worden. Welke maat heb ik nodig? Meet de omtrek van uw taille. In de tabel is te zien welke maat je nodig hebt.

€ 42,95

Hernia Rug Brace Ortho Medical
05793

De ortho Support rugbandage met lichte steun aan de lendenwervelkolom is een elastische lage rugsteun met 2 geïntegreerde baleinen in het achterpand.

€ 38,46

Rugbrace EvoTec-100 met foam-rugpelotte
04239

De EvoTec rugbrace is vervaardigd van hoog consistent elastisch materiaal. Door compressie ontstaat een grotere spieractiviteit wat uiteindelijk leidt tot spierkrachttoename en ontlasting van de lage rug. De brace is gemaakt met een stikloze naadtechniek en heeft een perfecte anatomische pasvorm. Voorzien van verstevigde baleinen. Een extra lendenpelotte zorgt voor warmte en draagcomfort. Gemakkelijke aantrektechniek met handschoentechniek. Velcrospots voorkomen dat de spanbanden bij het aantrekken direct meespannen. Twee spanbanden ondersteunen de lendenholling (lordose) waardoor meer stabiliteit wordt opgebouwd. De richting van de lordoseondersteuning is instelbaar..

€ 96,29

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399