• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

De pols is een gewicht dat herhaaldelijk klachten kan geven.De pols is kwetsbaar, veel gebruikt en bestaat uit kapsel en meerdere banden die klachten kunnen geven. Om preventief deze klachten tegen te gaan is het gebruik van een goede brace verstandig.


Welke producten voor de pols kunt u het beste kiezen?

Ter preventie van de pols geven de Polsbrace Push Med Pols Splint (02920) of de Polsbrace Push care (03051) goed steun. Moet de beweeglijkheid van de pols nog wat meer beperkt worden dan is de Polsbrace Push Med (02921) nog wat beter.


zware medium lichte brace

De beste producten voor de pols op een rijtje

We hebben de zeer goede producten voor de pols nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

Polsbrace Push med Pols Splint
02920

Geeft buigfixatie en geen compressie aan de pols. Beperking polsbuiging. Strekking enigszins beperkt. Biedt rust aan het polsgewricht. Geen compressiefunctie. Met 1 hand gemakkelijk rond pols te sluiten. Navormbare spalk sluit nauw aan op de anatomie. Sympress: extra zacht, goed ademend, min. dikte.

€ 73,43

Polsbrace Push Care
03051

NIEUW ONTWIKKELDE POLSBANDAGE VAN PUSH-BRACES. Compressie rond het polsgewricht. Het polsgewricht wordt niet geimmobiliseerd. De handpalm is vrijgelaten. Comfortzone rond het buitenste gebied van de pols.

€ 39,38

Polsbrace Push Med
02921

Sterk bewegingsbeperkende spalk aan buigzijde pols. Kunststof baleinen aan strekzijde van de pols. Beperking van buigen en bewegingsremming strekken. Ondersteuning en bescherming. Mate van compressie instelbaar met elastische band. Gemakkelijk met 1 hand om pols te sluiten. Voorzien van comfortzones van gepolsterd materiaal.

€ 88,10

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399