• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Er zijn verschillende blessures in het onderbeen die preventief voorkomen kunnen worden. Zo kan er met een hakverhoging gewerkt worden om achillespeesklachten te voorkomen. Tegen kramp, zweepslag, verrekking van de kuitspier is er met een compressiekous te werken. De compressie van de kous geen een behoorlijke ondersteuning van de spier en helpt de doorbloeding. Om scheenbeenvliesontsteking of shin splints te voorkomen kan er gebruik gemaakt worden van een zool. Zo ondersteun je de voet en op deze manier kan je klachten voorkomen van het scheenbeen.


Welke producten voor het onderbeen kunt u het beste kiezen?

Als hakverhoger volstaan de Hielpijn Gelzooltjes (05524). Voor compressie van de kuitspier is de CEP Calf Sleeves aan te raden (06200). Als zool bij scheenbeenklachten is de Steunzool Globo Tec (04454) erg goed.

missing image

De beste producten voor het onderbeen op een rijtje

We hebben de zeer goede producten voor het onderbeen nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

Hielpijn Gelzooltjes Ortho Medical
05524

Ortho Heel cups zijn zachte inleghakken. Ortho Heel cups geven schokdemping en pijnvermindering in enkel-, knie- en heupgewrichten. Ook hebben de ortho Heel cups een goede invloed op lage rugklachten. Daarnaast geven ortho Heel cups een lichte verhoging van de hiel. De ortho inleghakjes worden onder de hiel in dichte schoenen gedragen.   Nu 20% korting als u er meer dan 1 afneemt.

€ 18,21

CEP Calf Sleeves 4.0 Compressie tubes
06200

De compressie tubes geeft door het van beneden naar boven lopende drukprofiel een optimale ondersteuning bij de aanvoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen tijdens en na een training. Hierdoor is er een beter en sneller herstel. Door de perfecte pasvorm rond de kuit voelt de kous aan als een tweede huid. De sokken zijn in de kleuren zwart, wit en donkerblauw te verkrijgen. Maar ook leverbaar in de kleuren geel, groen, oranje en rood.   Welke maat heb ik nodig?

€ 31,46

Steunzool GloboTec Comfort Sport
04454

Volledige steunzool. Geschikt voor ondersteuning van platvoeten. Bij vermoeidheid en pijn rond de enkel. Extra dunne hiel. Hoog draagcomfort. Geschikt bij landurig staan, lopen en rennen. Schoenmaat 35 t/m 48.

€ 33,05

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399