• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Om preventief de knie te beschermen na een blessure of operatie is het verstandig om de knie te beschermen. De knie is een kwetsbaar gewricht met verschillende banden en meniscus. Ook bij belastende werkactiviteiten is het gebruiken maken van een brace aan te raden.


Welke producten voor de knie kunt u het beste kiezen?

De meest stevige preventieve brace is de Kniebrace Genu Train (00164). Minder stevig, maar ook aan te raden zijn de Kniebrace Cellacare Genu Comfort (05971) of de Sportbrace Knie Blessure (05878).

missing image

De beste producten voor de knie op een rijtje

We hebben de zeer goede producten voor de knie nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

Kniebrace GenuTrain
00164

Bauerfeind Genutrain kniebrace Bij instabiliteit, zwelling en pijn zorgt de GenuTrain kniebrace voor vermindering van vocht en pijn in het kniegewricht en een betere stabiliteit.

€ 66,29

Kniebrace Cellacare Genu Comfort
05971

De Cellacare Genu Comfort kniebandage geeft druk, zorgt bij beweging voor een lichte massage en kan de proprioceptie verbeteren. De Cellacare Genu is bijzonder elastisch en anatomisch gevormd om afglijden te voorkomen. De kniebrace is gemaakt van huidvriendelijk microvezelmateriaal voor een aangenaam gevoel op de huid.

€ 43,62

Sportbrace Knie Blessure
05878

De otho Flex kniebandage is gemaakt van goed ademend, vochtdoorlatend en dun materiaal. Aan de binnen- en buitenzijde van de kniebrace beschikt de ortho Flex kniebandage over licht stabiliserende baleinen.

€ 53,21

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399