• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Enkel blessures komen heel veel voor tijdens het sporten. Het nadeel is dat als de banden beschadigd zijn, dat de enkel een stuk instabieler wordt en vaker kan gaan zwikken. Preventief is het dan verstandig om de banden te beschermen tijdens het sporten.


Welke producten voor de enkel kunt u het beste kiezen?

Voor de enkel zijn er preventief verschillende braces in mate van stevigheid. De meest stevige is de Enkelbrace ASO (02638). Minder stevig maar preventief heel goed te gebruiken bij het sporten is de Enkelbrace Pus Sports Kicks (05869). Preventief is het ook erg goed om de enkel te versterken met producten als Tunturi Balance Pad (06080) of Balansegels Stepping Stones (06138).


missing image

De beste producten voor de enkel op een rijtje

We hebben de zeer goede producten voor de enkel nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

Enkelbrace ASO
02638

De ASO enkel brace is een super combinatie van een veterbrace met niet elastische banden. Ankercontructies van de A.S.O. Enkelbrace vergrendelen de hiel en sprongbot. Bandconstructie spronggewricht voorkomt schuiflade. Veterconstructie voor algehele stabiliteit. Extra (uitneembare) spalken binnen- en buitenenkel. Te gebruiken voor beide zijden. De brace is goed te gebruiken na een blessure, maar ook zeker preventief. Hij wordt bij veel sporten gebruikt, met name bij voetbal, tennis, basketbal, handbal, korfbal en hockey..

€ 58,10

Enkelbrace Push Sports Kicx
05869

De ultradunne Push Sports Enkelbrace Kicx is een sportbrace die goede bescherming biedt tegen enkelverstuikingen. Via de zogenaamde kruisende Prophy-X bandondersteuning aan de buitenzijde van de Push Sports Enkelbrace Kicx en een versteviging aan de binnenzijde ontvangt de gebruiker goede enkel stabiliteit.

€ 59,87

Tunturi Balance Pad TPE
06080

Door de instabiliteit van het materiaal van de Tunturi Balance Pad moet je op zoek naar een correcte lichaamshouding en de juiste spierspanning. Met de Tunturi Balance Yoga Pad train je balans, coördinatie, stabiliteit en reactievermogen.

€ 35,99

Balansegels Stepping Stones 6 stuks Mambo Max
06138

De Mambo Max balansegels worden geleverd in een set van 6 stuks. Met de stepping stones kunt u een balansoefeningen of evenwichtsoefeningen uitvoeren. Hiermee kunt u in een training meer uitdaging bieden. 

€ 50,82

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399