• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Bij preventie van het bovenbeen gaat het vaak om de spieren van het bovenbeen te ondersteunen en bescherming bij het sporten. Veel voorkomend zijn dan een hamstring blessure en lies blessure. Dit zijn spieren die kunnen scheuren, verrekken of in de kramp kunnen schieten.


Welke producten voor het bovenbeen kunt u het beste kiezen?

Het beste wat je kan gebruiken voor het bovenbeen is de Bioskin Compressiebroek (03099) of de Spierscheur Bovenbeen Bandage (09001)


missing image

De beste producten voor het bovenbeen op een rijtje

We hebben de zeer goede producten voor het bovenbeen nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

BioSkin Compressiebroek
03099

Preventie tegen lies en bovenbeenblessures. Zeer geschikt voor sportomstandigheden. BioSkin is dun met zeer goede warmteregulatie. BioSkin is hypo-allergeen (geen huidirritaties). BioSkin volgt bewegingen van het lichaam (2e huid). SkinLoc voor de perfecte lichaamsaansluiting. SmartSkin voor een optimale vochtregulatie. Geeft compressie (druk) en warmte.

€ 99,50

Spierscheur Bovenbeen Bandage OM
09001

De Bovenbeen Bandage Ortho Medical geeft door het strak elastische materiaal een ideale compressie aan het bovenbeen. Tevens geeft de bandage warmte aan het bovenbeen en is toch goed vocht regulerend. Verder geeft de bovenbeenbandage geen huidirritaties en glijdt niet af.  Welke maat heb ik nodig? Meet de omvang van het midden van het bovenbeen. In de tabel is te zien welke maat je nodig hebt.  

€ 18,96

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399