• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Polsartrose kan op meerdere manieren veroorzaakt worden. Naast leeftijd, speelt een ongeval of een breuk uit het verleden een rol. Ook jarenlang overbelasten, met bijvoorbeeld werk of sport kan een oorzaak van polsartrose zijn.
De klachten zijn dan vaak (start)pijn, stijfheid en zwelling. Dit kan veel problemen geven in het dagelijks leven. Er zijn weinig mogelijkheden om deze klachten tegemoet te komen, maar een polsbrace is de beste oplossing.


Welke pols braces kunt u het beste kiezen?

Om de pols te ondersteunen is een brace een goede oplossing. Er zijn alleen wel veel verschillende soorten. Afhankelijk van de mate van klachten is het te bepalen welke brace het meest geschikt is. Bij ernstige klachten is brace 04594 aan te raden, wanneer de klachten wat minder zijn is brace 05846 geschikt. Bij lichte klachten bij artrose is de brace 03051 ideaal. Mocht er twijfel zijn of u de juiste brace aanschaft dan kunt u altijd contact met ons opnemen.


zware medium lichte brace

De beste pols braces op een rijtje

We hebben de zeer goede polsbraces nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

Polsbrace ManuLoc
04594

De ManuLoc polsorthese geeft een bewegingsbeperking van het polsgewricht in meer dan één richting en immobiliseert het polsgewricht, maar laat de grijpbeweging van de vingers vrij. De ManuLoc heeft een hoog draagcomfort en is gemaakt van een ademend materiaal met luchtdoorlatende poriën. Aan de strekzijde van de pols en onderarm zijn open delen, voor een verbeterde ventilatie van de orthese.

€ 69,25

Polsbrace Wrist Lacer
05846

De Polsbrace Wrist Lacer bevat een trekveter-snelsluiting. Het is de ideale sluiting bij een beperkte handfunctie en/of krachtverlies. Een gebruiksvriendelijke keuze, waarvoor u met de onderstaande filters eenvoudig de juiste keuze maakt.

€ 41,53

Polsbrace Push Care
03051

NIEUW ONTWIKKELDE POLSBANDAGE VAN PUSH-BRACES. Compressie rond het polsgewricht. Het polsgewricht wordt niet geimmobiliseerd. De handpalm is vrijgelaten. Comfortzone rond het buitenste gebied van de pols.

€ 39,38

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399