• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Een pees rond de pols is het verlengstuk van de spier in de onderarm die voor de bewegingen van de pols zorgt. Een pees is altijd minder goed doorbloed dan een spier, waardoor er bij overbelasting makkelijk een ontsteking kan ontstaan. Rond de pols zitten verschillende pezen die overbelast kunnen raken, vaak door herhaalde bewegingen van hand en arm. Dit komt voor bij veel computergebruik, maar ook bij racketsporten en sporters die ballen gooien. Door een overbelasting kunnen er scheurtjes in de pezen ontstaan, met een ontstekingsreactie tot gevolg. Dit geeft pijn, stijfheid en soms ook zwelling en overgevoeligheid.


Welke polsbraces kunt u het beste kiezen?

Er zijn bij een ontsteking van de pols verschillende braces beschikbaar. Het is afhankelijk van de mate van klachten en de mate waarin je de pols/hand nog wil en kan gebruiken in het dagelijks leven. De meest immobiliserende is de bauerfeind polsbrace Manuloc (05874). De beste middenklasser is Polsbrace Wrist Lacer (05846), goede steun en de hand is nog enigszins te gebruiken. De beste brace die steun geeft, maar ook goed te gebruiken is in het dagelijks leven is Polsbrace Push Med (02921).

zware medium lichte brace

De beste polsbraces op een rijtje

We hebben de zeer goede polsbraces nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

Polsbrace Wrist Lacer
05846

De Polsbrace Wrist Lacer bevat een trekveter-snelsluiting. Het is de ideale sluiting bij een beperkte handfunctie en/of krachtverlies. Een gebruiksvriendelijke keuze, waarvoor u met de onderstaande filters eenvoudig de juiste keuze maakt.

€ 41,53

Polsbrace Push Med
02921

Sterk bewegingsbeperkende spalk aan buigzijde pols. Kunststof baleinen aan strekzijde van de pols. Beperking van buigen en bewegingsremming strekken. Ondersteuning en bescherming. Mate van compressie instelbaar met elastische band. Gemakkelijk met 1 hand om pols te sluiten. Voorzien van comfortzones van gepolsterd materiaal.

€ 88,10

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399