• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Knieartrose heeft verschillende oorzaken. Het kan ontstaan afwijkende stand, een eerdere operatie of ongeval, maar ook overgewicht en leeftijd kunnen een rol spelen. Je ziet ook vaak dat het in de familie voorkomt.
De knie voelt bij artrose stijf aan, met name na een tijdje zitten. De knie kan dik en warm zijn, maar vooral pijnlijk.
Bij knieartrose is opereren een mogelijkheid, maar om die te voorkomen of uit te stellen is een brace een hele goed oplossing.

Klik HIER voor de beste braces bij knieartrose.


Welke knie braces kunt u het beste kiezen?

Premed heeft een heel assortiment aan braces voor knieartrose. Om tot de juiste brace te komen is het belangrijk te weten of de artrose in het kniegewricht zit juist achter de patella. Daarnaast zijn de mate van klachten belangrijk. Bij lichte klachten een lichte brace (00164), bij veel klachten een stevige brace (01331).
Ook voor de knieschijf zijn er meerdere brace mogelijkheden afhankelijk van de mate van klachten (02888)

zware medium lichte brace

De beste knie braces op een rijtje

We hebben de zeer goede kniebraces nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

Kniebrace GenuTrain
00164

Bauerfeind Genutrain kniebrace Bij instabiliteit, zwelling en pijn zorgt de GenuTrain kniebrace voor vermindering van vocht en pijn in het kniegewricht en een betere stabiliteit.

€ 66,29

Kniebrace GenuTrain S
01331

De actieve GenuTrain S ondersteunt het kniegewricht bij lichte instabiliteit, artritsis of gonartrose. Zonder bewegingsbeperking stabiliseert de GenuTrain S het kniegewricht met kunststof scharnierspalken. Een visco-elastische pelotte stabiliseert de knieschijf en heeft invloed op aanwezig vocht rondom de knieschijf. Een GenuTrain S is gemaakt van materiaal dat compressie geeft en hierdoor ook invloed heeft op het verwijderen van vocht.

€ 142,42

Kniebrace BioSkin Patella Stabilizer Conforma Hinge
02888

De Bioskin Patella Stabilizer met Corforma-scharnier is zeer geschikt ter ondersteuning bij patella klachten, zwelling en artrose van de knie. De corforma scharnieren zorgen voor extra stabiliteit maar door het ontwerp blijft de kniebrace licht en comfortabel.

€ 98,31

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399