• GRATIS VERZENDEN
  VANAF €60 INC. BTW

 • DESKUNDIG &
  GRATIS ADVIES

 • RETOUR TOT
  14 DAGEN

 • ALS OP VOORRAAD
  VERSTUREN tot 22u

Bij instabiliteit van de pols is tussen 1 van de 8 kleine botjes een bandje aangedaan. Dit kan overbelasting of zelfs scheuren zijn. Hierdoor bewegen alle 8 de botjes niet als 1 geheel, maar kan 1 botje de beweging blokkeren. Dit kan bij bepaalde bewegingen pijn of een knakje geven. Op langere termijn kan het een bewegingsbeperking of slijtage van het gewricht opleveren.


Welke producten voor de pols kunt u het beste kiezen?

Bij instabiliteit, maar waarbij de hand nog wel gebruikt moet worden in het dagelijks leven dan is de Polsbrace Wrist Lacer (05846) de beste brace. Is de instabiliteit milder dan is de Polsbrace Push Sports (05858) een goede oplossing. Om de polsinstabiliteit actief tegen te gaan dan zijn de Polstrainer Magic Ball (05437) en de Oefenband Thera-Band FlexBar (05057) zeer goede producten.


zware medium lichte brace

De beste producten voor de pols op een rijtje

We hebben de zeer goede producten voor de pols nog even onder elkaar gezet zodat u deze ook direct kan zien en benaderen.

Polsbrace Wrist Lacer
05846

De Polsbrace Wrist Lacer bevat een trekveter-snelsluiting. Het is de ideale sluiting bij een beperkte handfunctie en/of krachtverlies. Een gebruiksvriendelijke keuze, waarvoor u met de onderstaande filters eenvoudig de juiste keuze maakt.

€ 41,53

Polsbrace Push Sports
05858

De Push Sports Polsbrace stabiliseert functioneel het polsgewricht met stevige baleinen. Bij de Sports Polsbrace van Push is de handpalm vrij. Een elastische wikkelband ondersteunt de stabiliteit van de Push Sports Polsbrace en geeft compressie (druk) op het polsgewricht.

€ 41,15

Polstrainer Magic Ball
05437

De Magic Ball is een oefenhulpmiddel om de buig-, draai- en strekspieren van de vingerspieren, handspieren, onderarmspieren en bovenarmspieren te trainen. Door een draaiende beweging met de hand en pols te maken wordt de rotor (binnenbal) van de Magic Ball in versnelling gebracht. De snelheid waarmee de rotor draait bepaalt de weerstand die op de spieren wordt uitgeoefend.

€ 13,99

Oefenstaaf Thera-Band FlexBar 30cm
05057

Een Thera-Band flexbar is een handige en lichtgewicht weerstandstrainer voor revalidatie. Ideaal voor de versterking van de hand, pols, onderarm en schouder. De Thera-Band flexbar is 30 cm lang en de diameter is bepalend voor de bijbehorende weerstand.

€ 22,17

Mail ons

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

+31 (0)30-2294399